• Filip85
    1k
    Opet smo favoriti prema kladari...istina blagi, na macabi 2,6, na nas 2,55
  • DerHerrKool
    129
    Znači ipak presica i trening u Zagrebu pa onda let. Tak da neće morat iz Beograda na trening i nazad.
  • Mihael2305
    566
    Mislim da do kraja dana ćemo opet bit favoriti na kladionicama, za vas kockare/profesionalce.austrijanac

To mi reci.
  • Paggini
    73.5k
    Aj dosta smo se napričali o Izraelu, Bibiju i srbima na ovoj temi. Puštalo se, ali odsad se briše, a ako nastavite, morat ćete tekmu provesti bez mogućnosti davanja mišljenja na forumu
  • Infinity
    19.9k
    Politika je s razlogom zakljucana, a ovdje bi moglo biti banova, jer neki ocito samo traze nacin da bi je se dotakli.
  • Fan
    1.6k
    Znači ipak presica i trening u Zagrebu pa onda let. Tak da neće morat iz Beograda na trening i nazad.DerHerrKool

Ovo navodno nije moguće po pravilniku, sve medijske obveze bi se trebale obaviti u Srbiji.
  • DerHerrKool
    129
    Kažu da im je UEFA dozvolila zbog sigurnosti: "Dinamo je, zbog svih sigurnosnih rizika, dobio od UEFA-e dozvolu da trening i službenu press konferenciju odradi u Zagrebu, ali mora najmanje 24 sata prije utakmice doći u Srbiju i tamo dočekati utakmicu."

"Trening je u 11 sati u Maksimiru, press konferencija u 14.00 sati također u Maksimiru. Nakon toga - pravac beograd."

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/neobicna-uvertira-utakmice-dinamo-dva-sata-od-stadiona-maccabijevi-igraci-u-dva-hotela/151391
  • Odani Zgd
    863
    Ako su mogli napravit iznimku da Maccabi bude domaćin u Srbiji,onda su trebali dopustit da naši prespavaju na teritoriju RH.a ne držati se striktno pravilnika.
  • Li d1986
    264
    Kako nam je ovaj post za Jom Kipur promaknuo? Ima li netko strucan da objasni ima li ikakvog utjecaja na profesionalne sportase?
  • flexXy
    3k
    Nisam strucan ali znam da je Soudani za vrijeme posta bio nezaustavljiv :smile:
  • scooniepenn
    5.8k

Najveći apsurd i je u tome da nije problem što moraš busom voziti 160 km do lokacije utakmice, ali je problem prespavati u Osijeku ili Čepinu. No, UEFA nas je navikla na brojne apsurde, tako da što je ovo nego...nastavi niz...
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k

Za Jom Kipur se ništa ne jede i ne pije, od danas kako zađe sunce do sutra. S time da 4-6 igrača iz prve nisu Židovi koliko vidim pa valjda ne sudjeluju u tome, a pitanje je i ostali hoće li proći kroz to jer se naravno daju iznimke uvijek za potrebite. Kako to utječe na sportaše nisam stručljak, ne očekujem ništa radikalno ni bolje ni lošije
  • Marley
    5.1k
    ima li ikakvog utjecaja na profesionalne sportase?Li d1986

Nadam se da nece od gladi i nervoze pojesti i travu i nase decke haha
  • Infinity
    19.9k
    Ako su mogli napravit iznimku da Maccabi bude domaćin u SrbijiOdani Zgd

Nije to iznimka, to je takodjer striktno drzanje pravilnika. Ako je neka drzava u ratu, pravilnik kaze da njihovi klubovi i reprezentacija ne mogu biti domacini na svom tlu. Ukrajinci su domacini u Poljskoj, a izraelci su nekad domacini bili na Cipru. Bjelorusi su igrali u Madjarskoj. I mi smo igrali u Ljubljani.
  • Droljo
    22.1k
    Kako nam je ovaj post za Jom Kipur promaknuo?Li d1986

Meni nije.

Nego, čitao sam da Židovi deru neki post gdje ne smiju jest, pit i trenirati. Takvi dolaze na utakmicu a hrabre se da stranci budu potegnuli zbog toga.Droljo

Za Jom Kipur se ništa ne jede i ne pije, od danas kako zađe sunce do sutra. S time da 4-6 igrača iz prve nisu Židovi koliko vidim pa valjda ne sudjeluju u tome, a pitanje je i ostali hoće li proći kroz to jer se naravno daju iznimke uvijek za potrebiteTvrdica McTvrdi

Sami kažu da ne jedu niti ne piju do utakmice skoro. Tak da mislim kako se drže toga...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.