• Droljo
    21.6k
    Kako nam je ovaj post za Jom Kipur promaknuo?Li d1986

Meni nije.

Nego, čitao sam da Židovi deru neki post gdje ne smiju jest, pit i trenirati. Takvi dolaze na utakmicu a hrabre se da stranci budu potegnuli zbog toga.Droljo

Za Jom Kipur se ništa ne jede i ne pije, od danas kako zađe sunce do sutra. S time da 4-6 igrača iz prve nisu Židovi koliko vidim pa valjda ne sudjeluju u tome, a pitanje je i ostali hoće li proći kroz to jer se naravno daju iznimke uvijek za potrebiteTvrdica McTvrdi

Sami kažu da ne jedu niti ne piju do utakmice skoro. Tak da mislim kako se drže toga...
  • Masto
    247
    Ocel ta najava utakmice
  • Brusa
    3.6k
    Sami kažu da ne jedu niti ne piju do utakmice skoro. Tak da mislim kako se drže toga...Droljo

Da, da... tako i do šabata drže... pa su cijeli Manhattan ovili flaksom da bi "ispalo" da im je cijeli Manhattan "dom" pa da mogu slobodno sve raditi na šabat... ajde
  • Filip B
    18
    Bakrar ili Lisica na desnom? Nazalost ne znam nista o Maccabiju da bih znao treba li nam krilo koje je i defanzivno angaziranije.. Imam osjecaj da Kule i Bakrar bolje reagiraju kao jokeri, kad svojom energijom idu na umornije suparnike
  • Odani Zgd
    861
    Ipak je ovdje malo specifična situacija,da ne idemo u daleko u povijest.Nije isto prespavat u Ljubljani,Beču ili Beogradu.Više s neke psihološke strane,nego sigurnosne.
  • masacusec
    6.4k
    Vidim po predictoru da se od McKenne puno očekuje :smile:
  • Infinity
    19.7k
    Ne znam jel to po Beogradu hodaju zombiji, ne znam odakle toliki problem u Beogradu. Cisto sumnjam da je danas veci problem spavati u Beogradu pred utakmicu s nekim nebitnim klubom za sve srbe nego 1997. pred utakmicu s Partizanom.

Siguran sam da ce nasim igracima noc biti mirnija nego igracima Liverpoola pred mec s Galatom.
  • db-izbjeglica
    18.6k
    ne razumijem zašto bi dinamo trebao ići u beograd?
    ako u toj selendri nema smještajnog kapaciteta bliže je hrvatska i osijek od beograda.
  • Varela23
    14
    već je objašnjeno, po pravilniku natjecanja se mora doći u zemlju domaćina 24 sata prije.
    Novi Sad ima hotel koji zadovoljava, ali su tamo izraelci pa naši nisu htjeli. idući najbliži je Beograd.
  • kadsemasazatalasa
    179

Jedini problem ako mene pitaš je udaljenost. Mislim da Srbi ni ne znaju da je Dinamo tamo. Nit ih previše interesira. A i da ih interesira sumnjam da bit hotel sebi dozvolio, a bome i murja da se dogodi išta. Mene bi dapače još više nabrijalo.

Sumnjam da bi ikoga bilo briga da Zvezda odsjeda u Zagrebu, a igra u KC.

Još ako će ići trenirati danas u Topolu, to je 320 kilometara danas, i sutra isto toliko. A netko će morati ići zbog press konferencije.
  • Droljo
    21.6k

A u tekstu vele da se drže. Nisam sa njima tamo jebiga...
  • Bosskovitz
    19.3k
    Pomalo me fascinira da se danima uspjeva raspravljati o tom smještaju, kao da klub ima neki prikriveni razlog zbog kojeg baš jako želi spavati u Beogradu ili pak nema ni jedne osobe koja zna (pročitati i protumačiti) pravilnike ili komunicirati s UEFA-om.

Kaj se tekme tiče, očekujem sutra našu pobjedu. Vjerujem da su svi itekako svjesni kaj nam ta pobjeda donosi: s četiri pobjede u prve četiri utakmice smo osigurali prolazak početkom studenog i sve o čemu kasnije brinemo su slatke brige borbe za top 8 i matematike oko koeficijenata. A to nije ni malo nerealno: protiv Maccabija smo realno favoriti i nominalno su najslabiji protivnik, slijedi nam Malmo protiv kojeg bismo također trebali biti favoriti, pogotovo s obzirom na njihovu recentnu formu (peti su s bodom više od sedmog, uspjeli su prvi put nakon 24.08. pobijediti nekog u prvenstvu - zadnjeg u ligi s teških 3:2 - a u EL su izgubili doma od Ludogoreca), a onda Celta koja izgleda nikad lošije bez i jedne pobjede u sedam kola La Lige gdje je na 17. mjestu, a nije neralno da bi jednako toliko pobjeda mogla imati i iz prve tri utakmice u EL jer prije nas igraju još s PAOK-om i Nicom.

U zadnja četiri kola bit će puno teže doći do bodova nego u prva četiri i očekujem maksimalnu predanost i angažman. Uostalom, oni nikada nisu bili problem u Europi, čak ni s prošlosezonskom ekipom, a ova je protiv Fenera pokazala iznimnu ozbiljnost.
  • kadsemasazatalasa
    179
    Kad smo kod pravilnika, gledao sam sad to od UEFA-e i ne piše ništa da trebaju spavati u toj državi u kojoj je tekma.

Možda gledam pogrešan pravilnik, a možda jednostavno ne nalazim to u ovom koji sam gledao.
  • Draž
    1.8k
    Jer to je ipak najvažniji detalj sutrašnjeg gostovanja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.