• Dino
    4.5k
    2019. kad se protiv Lokse na Maksimiru (po bolesnoj kisi...) pojavilo pitanje tko ce zabiti 3000. gol za Dinamo u HNL-u na Zonin instagram sam napisao Rrahmani i bio jako uvjeren da ce zapravo biti tako, ali nazalost nisam uplatio na kladi. Kasnije kad je covjek zabio tri tisuciti gol HNL-u pogledao sam kvotu na igrac daje gol koja je bila 21,0...
  • Krizy
    62k

Ja sam na poluvremenu Kupa protiv Gorice u 2021. napisao
    Vrijeme je da Mišić zakuca jedan danas.Krizy
    giphy.gif

Čovjek je zabio golčinu odmah u 46. minuti i u sljedeće četiri i pol godine zabio samo jedan gol nogom iz igre i ukupno tri.
  • badjibadara
    7.8k
    2019. kad se protiv Lokse na Maksimiru (po bolesnoj kisi...) pojavilo pitanje tko ce zabiti 3000. gol za Dinamo u HNL-u na Zonin instagram sam napisao Rrahmani i bio jako uvjeren da ce zapravo biti tako, ali nazalost nisam uplatio na kladi. Kasnije kad je covjek zabio tri tisuciti gol HNL-u pogledao sam kvotu na igrac daje gol koja je bila 21,0...Dino

Printscreen kolega, ili se nije dogodilo :)

Dodao si nam 1000 golova, nije da se nešto žalim...
  • Dino
    4.5k

Malo sam pobrko brojke :sweat:

A za dokaz postoje dva problema: Zona nema objava prije 2020 zbog gasenja ili nesto slicno, a moj profil je izbrisan :lol:

Vjeruj na rijec!
  • Zagi
    12k
    Lesi napiše članak o TM update-u i barem pola činjenica krivo :rofl:
    Previše podnevnih mirogojčeka.
  • dumitrumitu
    1.6k
    Baš i ja gledam. Napiše da je Livaja treći u HNL-u po vrijednosti a samo u dinamu ima 5 igrača sa većom vrijednosti
  • Zagi
    12k
    Ma napio se lik. Čak nije ni tendenciozno.
    Janković mu ne postoji, Pukštas, Beljo, Kule itd ...
    Negdje je u jarku, a tek je podne.
  • Thor
    968
    Evo mene opet sa tovarskim zaledjem :rofl:

"Laz obidje pola svijeta dok istina nije jos ni obukla cipele" vele... ilitiga
    "Kako nakon 4 dana narihtati i povuci linije da bi istina postala laz"
    (Ovo "povuci linije" tumacite kak kome odgovara) :cool:
  • strumfich
    482
    711tvm0.png

Teški self bust. Pa pola glave mu je ispred linije.
  • NitkoBitan
    32k
    Znaci doslovno se vidi bijela tockica njegovog ramena iza linije, kao i vjerojatno dio glave. Jbt pa ja imam dioptriju a bez naocala vidim bolje od nekih.
  • shameless86
    904
    valjda racunaju da je glava prazna,pa ko da ne postoji na slici
  • NVKOD
    8.1k
    Vidim da medijska mašinerija udara jako. Nakon što su htjeli spasiti stvar s ovim zaleđem Letve i činjenicu da VAR nije htio 4 dana dostaviti slike, video, audio te situacije, sad udaraju po tome je li Valinčić zaslužio crveni karton. Da ispadne da se opet pomaže Dinamu, da se navlači. Uvijek podli potezi da se skrene pozornost s očite krađe.

A da ne spominjem da svaki put kad Dinamo pobijedi u Europi, kao naručeni stižu članci o nikad slabijem Chelseaju, Tottenhamu, Sevilli, West Hamu, Milanu, Real Betisu, Fenerbahčeu... jer uvijek su oni kriminalno loše odigrali, a ne mi fantastično. Gamad.
  • Thor
    968
    najbolje mi je kad oni koji nisu prosli centar s loptom u europi komentiraju nase euro izvedbe. Slusam jucer lika...veli, dinamo je kao ok ali prerano je jos donositi zakljucke da li je dinamo dobar nakon hajduka i fenera. :rofl: Veli vidjeti cemo nakon Maccabia i iducu europsku :rofl: :rofl: pa onda vidjeti jel dobar. O jebote :roll: :rofl: oni su mjerilo da se s nama usporedjuju...:rofl:
  • Pacho
    6.5k

Cek kurcoglavi imbecil s indexa pita tko ce se ispricati sucima i orjuni, a on sam je navijac orjune koja objavljuje Bel camove, koja suce napada u tunelima i koja na tribinama ima slike odsjecenih sudackih glava? On pita tko ce se ispricati njima i sucu? Kao da talibani pitaju tko ce se ispricati afganistanskim zenama za krsenje njihovih prava.

nicholas-cage-funny.gif

I jos je na slici koju je objavio pola masne srpske glave ispred linije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.