• NitkoBitan
    32k
    Naknadna triangulacijska analiza dokazuje da je u prvoj situaciji stopalo i rame gostujućeg braniča br. 3 bilo u liniji sa stopalom napadača koji je inicirao dodavanje prema kaznenom prostoru, što znači da nije bilo zaleđa.

Bilo je pogrešno ne objaviti ovu triangulaciju i VAR je trebao inzistirati na tome da tehničar (operater) objavi ovu situaciju tijekom utakmice. Zaključno, možemo reći da Hajdukovom pogotku nisu prethodila kažnjiva zaleđa.
    rakurs

U cemu je problem da se to pusti javnosti?
  • Efes Pilsen
    13k
    Ako je neko ocekivao nesto drugo nakon cijelog igrokaza onda je u najmanju ruku naivan...
    Hajducki apologetski aparat jase i dalje.
  • Zagi
    12k
    Ovaj nas baš jebe u mozak.
    Tu naknadnu triangulaciju naravno neće objaviti? Trust me bro?
  • Pacho
    6.6k
    Nama izbiju (vjerojatna) dva dodatna boda u VZ radi tko zna cega, a ovima nakon "naknadne triangulacije" koju nitko nije vidio priznaju gol iz offsidea. Ruzni, prljavi i zli.
  • Sibirski plavac
    6.4k
    Layec će moći na more dogodine...
  • rakurs
    1.9k
    Ima i video na stranici HNSa.
    Sudačka analiza 8. kola SuperSport HNL-a - Hrvatski nogometni savez https://share.google/Ae7Ac0598U11DRK6x
  • Crni86
    15.8k
    Znaci sve regularno, pogreska je kaj nije prikazano i jos uvijek 3 dana kasnije nema slike da je pogodak regularan, odbijaju dat sluzebnoj emisiji sliku kako je pogodak regularan….

Jesu oni ozbiljni? Za koga nas oni smatraju?
  • M94
    2.1k
    Ja bi trazio snimku razgovora iz VAR sobe i screenshot situacije sa podvucenim crtama.

Znam da iz tog nema nista al to je ono sto bi ja napravio.

Mislim da je ovo minimum jer uz svu tehnologiju sad glupo je da sve ostane na rekla kazala, nije valjda u cilju neregularno prvenstvo. Netko dobiva a netko gubi bodove na racun sudackih pogresaka/krađe.
  • austrijanac
    8k
    Pustili su video, koji po meni nije kvalitetan ali nažalost možemo lajat na mjesec jedino.
  • Crni86
    15.8k
    Pustili su videoaustrijanac

Nakon 3 dana? Zasto slika nije dana u medije odmah iduci dan kada vec nije prikazana na tvu ili u emisije koje su sluzbene emisije lige?

Sve ostale analize pokazuju evidentno zalede. Fino su se poigrali malo i sad ocekuje da im se vjeruje.
  • Zagi
    12k
    Sudačka analiza: 8. kolo SuperSport HNL, situacija br. 2

2:20 "znači po ovome je okej"
    WTF , kako?
  • austrijanac
    8k

Kažem, po meni slika/analiza je katastrofalna i i trebalo je to biti dano puno ranije.

Meni video ne dokazuje da nije bilo zaleđe i iskreno mislim da je bilo naknadno napravljeno.
  • FrodoJePurger
    460
    Jebiga po ovome se vidi da nije bilo zaleđe (nažalost) ali velika sramota da nisu ništa objavili do sada
  • PetkoDaniOršaGol
    909
    Ček malo. Idu povlačiti linije one prve situacije, Pukštas na Masnog. I povuku prvu liniju i fino se na 1:58 vidi u gornjem desnom kutu (prozorčić) kako je Masni kopačkom unutra i ovaj mrtav hladan kaže da je ovo OK, ajmo na idućeg :yikes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet