• scooniepenn
    5.7k

Ok, iz nekog razloga 2 nisu vidljive niti u highlightsima niti u statistici pa ću ti vjerovati.
  • GeneralNapoleon
    2.1k
    Sofascore broji 3 velike prilike za jedne i za druge :lol:
  • NVKOD
    8.2k
    https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/modrima-sudi-najstrozi-sudac-europe-kartone-dijeli-kao-bombone-iskljucio-je-i-jednog-dinamovca/151357

Antonio Nobre, 37-godišnji Portugalac, bit će glavni sudac utakmice Maccabija Tel Aviv i Dinama u četvrtak (21 sat) u Bačkoj Topoli. U drugom kolu Europske lige. I koliko god nekad informacije o sucima, pogotovo u međunarodnim utakmicama, bile nevažne i protokolarne, ova je ipak zanimljiva. I trebala bi i momčad Marija Kovačevića pozvati na oprez.

Naime, u sezoni 2023./24. Portugalac je zaradio nadimak najstrožeg suca Europe, o njemu se pričalo i izvan Portugala. Jer, u jednom je trenutku, pred kraj sezone, u 12 odsuđenih utakmica u portugalskom prvenstvu pokazao 75 žutih kartona, a isključio je 12 igrača, petoricu zbog drugog žutog kartona. Ukupno je u tom trenutku, zajedno s europskim utakmicama, odsudio 24 utakmica, uz 127 žutih kartona te 14 crvenih (devet zbog dva žuta). No, da to nije bila slučajnost uvjerio se svojevremeno i Dinamo.

Modrima je Portugalac sudio one epidemijske 2020., u dvoboju protiv Cluja, u kojemu je Dinamo prošao nakon raspucavanja s bijele točke. Nobre je u tom susretu pokazao 11 žutih kartona, šest domaćinima, pet Dinamovim igračima, a Kevin Theophile je dobio direktan crveni karton i Dinamo je od 51. minure, dakle, punih 70 minuta igrao s igračem manje.

Nije strogi Nobre niti ove sezone izašapo iz 'forme'. Sudio je u raznim natjecanjima dosad osam utakmica, dodijelio ukupno 39 žutih kartona, za promjenu, bez ijednog crvenog kartona. Ali uz tri jedanaesterca! Mogao bi u Bačkoj Topoli imati značajnu ulogu na terenu, zajedno sa svojim pomoćnicima i VAR-ovcima, (T.N.)

Nadam se da se neće raspištoljiti protiv nas. 5 kartona po utakmici ove sezone, dosta. Nema prigovaranja sucu ili će netko od naših letjeti van.
  • dumitrumitu
    1.7k
    Odmah se sjetim one utakmice doma protiv Ludogoretsa gdje sudac nije bio normalan. Davao je žuti za svaki kontakt.
  • austrijanac
    8k
    Mislim da do kraja dana ćemo opet bit favoriti na kladionicama, za vas kockare/profesionalce.

Neki azijati i b365 su krenuli okretat.
  • ToTo96
    144
    Ocekivanje kvote je na nekih 2.90 / 3.45 / 2.30 ako i dalje ovako nastave
  • noezg
    27
    Ne sviđa mi se ovaj sudac, nama u zadnje vrijeme odgovara malo agresive, a ovaj bi mogao sve sudit.
  • NitkoBitan
    32k
    Mislim da do kraja dana ćemo opet bit favoriti na kladionicama,austrijanac

Jasno, cim se pojavila informacija kako je Hoksa spreman...
  • Fan
    1.5k
    Majstore, postoji pravilnik od UEFE, a koji kaže da gostujuća momčad mora doći na MD-1 i prespavati u državi gdje se odigrava utakmica.Papastrumf

Evo ovo iskreno prvi put čujem. Bez nekih skrivenih namjera, imaš li možda link ili neki dio teksta pravilnika gdje se to nalaže? Zbilja me zanima jer je to pravilo smiješno.
    Edit: ono što znam, doduše to sam čitao prije 10-ak godina, da je preporuka da momčad dolazi dan ili iznimno 2 dana ranije na gostovanje, ali da nema nikakve prepreke da na gostovanje dođu i na dan utakmice.
  • Netkos
    19
    Obavezno je doći dan ranije:

The clubs must arrange for their teams to arrive on-site by the evening before the match concerned at the latest, and in time to fulfil their media obligations the day before the match
    .

https://documents.uefa.com/r/Regulations-of-the-UEFA-Europa-League-2025/26/Article-48-Team-arrivals-Online
  • Špan
    82
    Uzitak mi je gledati Cetnike po portalima i komentarima kako se guse u atomskom Dinamu. Jos kad Iso udje u formu iz Milana a to ocekujem kroz 4-5 tekmi onda ne vidim da će nas netko dobiti u ligi. S njim i Zajcom smo dobili sirinu. Ovako kao Bennacer je valjda izgledao Mlinka kako ga je stari opisivao iz Yuge. :lol:
    Bez obzira na to valja nam ozbiljno shvatiti Maccabi jer po riječima par kolega forumaša se radi o ipak ozbiljnoj ekipi.
  • vlatkomarkovic
    2k
    Jel se zna za Hoxhu hoće li btii spreman?
  • vlatkomarkovic
    2k
    lCuVGQIl30NWVFcDs

Ovo želim vidjeti
  • NitkoBitan
    32k
    Medjutim taj nam narod protiv kojeg igramo nije neprijateljski. Nemojmo koristiti takve izraze.Thor

Ok Thorstein :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.