• Droljo
    21.6k
    Ali ako može pouzećem ništ te ne košta. Nek dovezu, pregledaj i nemoj platit ak je smeće
  • Efes Pilsen
    13k
    Ne spajam se u HR, pise da stranica ne postoji

Screenshot-20250929-203856.png
  • Paggini
    71.8k
    pouzećem ništ te ne košta.Droljo

Kosta, dodje ti paket, otkupnina 50 eura, ti platis a unutra neka rendom smece jakna ili 10 ogrlica. Dogodilo se vec.
  • Droljo
    21.6k

Ne ak otvoriš prije nego daš lovu.
    Ak neda otvorit, lagano ih odjebeš..
  • Paggini
    71.8k
    Ne ak otvoriš prije nego daš lovu.
    Ak neda otvorit, lagano ih odjebeš..
    Droljo

Pa da, ali ti 99 posto ljudi koji narucuju ovako ne znaju ili ne prakticiraju
  • Droljo
    21.6k

Zato smo tu da pomognemo! :strong:
  • masacusec
    6.4k
    Postojala je i svojevremeno web stranica fredperry hrvatska...zimske fred perry jakne za 50-60€....
    Yeah right! Bikovo sranje!
  • Dino
    4.5k

Narucio sam nekaj jeftinije da isprobam pa cu vidjet za jaknu. Mada sad kad vidim da je @Efes Pilsen stavio mozda je ipak bio zajeb u pitanju :rofl:
  • Pacho
    6.6k

Jos jedno klasicno razotkrivanje lazuna :rofl:
  • Oluja
    5.7k
    Ima li itko iskustva s firmom Gorinvox iz Portugala? Nasao sam jeftine brodske kontenjere kod njih s povoljnom dostavom ali bih volio znati koliko je to pouzdano s obzirom da je cijena dosta povoljnija nego kod nas.
  • Droljo
    21.6k
    Kažu mudriji od mene da je utorak mala srijeda.
    Živeli
    IMG-20250930-161213.jpg
  • Kumerle
    1.6k

Kakav im je taj bijeli pinot? Škrlet mi je dobar.
  • Droljo
    21.6k
    Dobar. Ali škrlet mi je bolji.
  • Dino
    4.5k
    Danas sam prvi put nakon deset godina valjda popio casu nekog multivitamin soka, vratilo 15 godina nazad, mogu mislit kak se tek Majki osjeca kad redovno to roka.
  • Marley
    5k
    Kazu da nema glupih pitanja... nisam bas sigurna, ali svejedno moram :lol:
    Mozda najbolje ovdje gdje je ekipa vec polupijana pa ce se odmah zaboraviti. Ak i nece, koga briga, ne poznajemo se...
    Jel zna netko jel na stadionu u zahodima pitka voda? Ne zezam se, ozbiljno me zanima.

*ne pijem iz wc skoljke, da ne bi netko pomislio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.