• Buljko
    26

Otprilike. Po nekom mom iskustvu kad se ovoliko piše o nečemu, u pravilu se dogodi jedno veliko ništa.
  • Krulek
    898
    Ne znam zašto nisu mogli odsjesti u Osijeku, to je 105 km. od Topole umjesto beograda.
  • Paggini
    71.9k

Aj da ti čovjek nije doslovno gore napisao tri posta iznad
  • Time
    1.4k
    U Somboru postoji hotel sa 4 zvijezdice,Sombor -Backa Topola je pola sata.
  • Krulek
    898
    Ok, ako UEFA tako kaže....Ipak, ljepše bi bilo proći Dinamovim busom po Slavoniji nego vozikati se kroz neprijateljsko okruženje.
  • doubletrouble
    1.7k
    U klubu nisu ni svjesni da im rješenje za svaki problem stoji ovdje na zoni, samo treba čitat. Od slaganja početne postave prije svake utakmice jer ako trener ne izrotira 12 od 11 igrača, ništa ne valja, do organizacije odlaska u Srbiju
  • rioda
    10.6k
    Prilično sam siguran da se neće ići klupskim autobusom
  • FelceAzzurro
    775
    Zašto ne idu helikopterom :lol:
  • nemapredaje
    6.3k
    Najbolje bi bllo da idu u koloni traktorima
  • scooniepenn
    5.7k

Ja sam gledao prvih 20-ak minuta i cijelo drugo poluvrijeme i jučer ponovno sažetke. U prvom poluvremenu Maccabi je imao jednu izrazitu šansu, PAOK više šansi, ali niti jednu baš čistu. No, u 2. poluvremenu 4 izrazite šanse PAOK-a i 1 Maccabija. Kada se sve sagleda za mene je PAOK trebao pobijediti pa makar minimalno. Nije to bila dominacija kao naša protiv Fenera, ali mislim da iks nije realan. No, možda jednostavno imamo drugačiji pogled na taj isti Maccabi. Mene se oni nisu posebno dojmili. Idu u taj build up iz zadnje linije i definitivno izgledaju organiziranije od Fenera. No, s druge strane nemaju neke ekstra klase kao Fener, a nisu momčadski do te razine savršeno automatizirani pa da to na taj način kompenziraju. Mislim da uz kvalitetno kombiniranje visokog presinga i srednjeg bloka kao protiv Fenera imamo velike šanse za tri boda. Ono što je mislim najveća razlika ovog Dinama i PAOK-a je da mi imamo bolju tranziciju i da ih tu možemo dodatno ugroziti.
  • Droljo
    21.6k

Nisi ti gledao prvo poluvrijeme. 3 puta Maccabi 1 na 1 išao sa golmanom.
  • scooniepenn
    5.7k

Imaš samo u prvih 20 minuta uklizavanje igrača Maccabija u zadnji čas ispred Taisona i odličan šut sa ruba 16 metara PAOK-a. Tu Maccabi nije imao niti šut. Nakon toga, Maccabi je imao jednu izrazitu šansu do poluvremena i još svaka momčad po jednu dobru priliku. Prvih 20-ak minuta drugog poluvremena niti jedna ekipa nije ništa stvorila, ali je onda u zadnjih pola sata PAOK imao 4 izrazite šanse, Maccabi. Pogledaj ponovno highlightse pa ćeš vidjeti o čemu pričam.
  • scooniepenn
    5.7k

Pa napisao sam da nisam od 20 minute gledao do poluvremena. No, niti se te prilike vide u statistici niti u sažecima. Nije mi jasno u čemu je stvar.
  • Droljo
    21.6k
    Pogledaj ponovno highlightse pa ćeš vidjeti o čemu pričam.scooniepenn

Pa gledao sam utakmicu u živo. U prvom poluvremenu je tri (3) puta igrač Maccabia išao 1 na 1 sa golmanom.
  • scooniepenn
    5.7k

Nisam znao da ne smiješ spavati u drugoj državi ako je riječ o pograničnom području, ali OK. Posebno imajući u vidu koliko je udaljen Beograd od Bačke Topole. To je kao da Betis uzme hotel Falkensteiner Borik u Zadru. No, s druge strane sve ekipe koje su gostovale Maccabiju su spavale u Novom Sadu, što je u svakom slučaju i bliža i sigurnosno bolja opcija. Navozit će se nažalost više nego da igramo na Islandu. No, tako je kako je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.