• Marley
    5.1k
    sad mi je samo u glavi sta ekipa pise da bi se nesto moglo "dogoditi", ne radi mi vise mozak nakon toga procitanoga haha

Ma nece nista biti, valjda? Jel tako da nece :sweat:
  • NitkoBitan
    32.3k
    I da, zanimljivost... Teren u Backoj Topoli je dimenzija 110x72 sto je nesto vece od maksimirskih 105x68 (inace standardno za vecinu klubova). Tih par metara razlike se cini malo ali je ovako u prijenosu primjetna razlikaNitkoBitan

Veci teren, vise slobodnog i nepokrivenog prostora, vise "rupa" i napadackih mogucnosti. Zadnjih 27 domacih utakmica TSCa je zavrsilo sa golovima. Od zadnje "0:0" utakmice na tom terenu proslo je vise od godinu dana.

Ovo je utakmica u kojoj nam trebaju Hoxha i Lisica na razini i utakmica u kojoj treba bit dobar i u napadackoj i obrambenoj tranziciji.
  • BBBaranja
    4.2k
    Mislim da bi najbolje za ekipu bilo noćiti u Belom Manastiru,ima jedan hotel s 4 zvjezdice gdje redovito odsjedaju mnoge ekipe i imali bi sve potrebno za mir ovdje.
    Te se uputiti na dan tekme na GP Batina gdje radnim danima nema apsolutno nikakve gužve,cca 100km imaju do Topole..
  • R13S61
    425
    Mislim da ste malo preparanoični oko tog Beograda... Podsjećate me na Amere koji kada dodju tu su u čudu jer mi imamo internet :grimace: Tako sad zvučite dok pričate o Beogradu, kao da je baš zadnja zabit u svijetu (koliko god bi se mi voljeli naslađivati, ipak nije, pa čak ni uz ovakvu političku situaciju)...

Prošli tjedan sam poslovno bio tamo 3 dana i ni najmanji problem nisam imao, a eto sada će netko sabotirati profesionalni nogometni klub koji igra uefa-ino natjecanje (što znači da je sve pod povećalom javnosti)...
    Najgore što se može dogodit je da neki četnik pokaže srednji prst ili vikne nešto... Neš ti problema...

A da se trebao naći neki hotel bliže stadionu, to se slažem... Uostalom Kijev je isto igrao tamo, gdje su oni bili smješteni?
  • shameless86
    921
    ma nece im dlaka pasti sa glave u begešu,kaj vam je..sve bu puno murije od aerodroma do hotela..sad druga stvar dal nam treba sva ta strka,ili smo mogli negdje u slavoniji mirno prespavati
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k
    kao da je baš zadnja zabit u svijetuR13S61

Nitko nije rekao da tamo nema struje i pitke vode, već sve ove ostale razloge. A osnovna premisa je da nam to uopće ne treba. Hrvateki su olimpijski prvaci u naivnosti i preslikavanju svojih osobina na druge. "Neće oni nama ništa, pa ne bi ni mi njima". Yeah right
  • jedan u nizu
    15.8k
    Nebu se nista dogodilo nasoj delegaciji i igracima sto vam je?
    Da se nesto desi, odmah ide pritissak UEFAe na Srbiju, a Srbi nece nista riskirati da njihov drzavni projekt red star dozivi nekakvo izbacivanje ili nesto.

Di ce prat lovu ako nece na igrace koje dovode i odvode iz zvezde, a nitko im nece dolaziti ako nema europe.
  • andrejcoske
    116
    Ja i moj stari smo clanovi iz Beograda
  • Pacho
    8.6k
    https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/trump-objavio-veliki-plan-za-mir-u-gazi-netanyahu-ga-je-prihvatio/2714705.aspx?index_tid=789654&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m

Vidjet cemo sta ce kozojebi rec.

All of the Arab countries - from Qatar, Turkey, Saudi Arabia, the UAE, and even Indonesia - as well as European countries, are signing this peace plam wholeheartedly.

There were comments from the Arab countries on Trump's original plans - some were included, some were not - but in the end: there is a FULL Arab consensus on this document.
  • The Undertaker
    8.9k
    Nije poanta da će im u Beogradu nešto nedostajati već je poanta da se nepotrebno (po meni) komplicira organizacija a nisam siguran i da će mirno spavati. Znam da će biti fora voziti se u Dinamovom busu kroz Beograd i čitavu Vojvodinu ali u Srbiji nisu baš vremena za vozanje.
  • shameless86
    921
    ma kakav dinamov bus..lasta prevoz čeka
  • Pacho
    8.6k

Traktori vec turiraju
  • Sajla
    14.3k
    Traktori vec turirajuPacho

O-f6504ef2-b7c7-425b-8beb-ef12f0c04579-1200.webp
  • Pacho
    8.6k

A evo i zrakoplovstva

IMG-20250929-WA0029.jpg
  • blue heart 72
    2.8k
    Kao što je Undertaker već napisao, mi koji Begeš ne smatramo najsretnijim rješenjem, ne mislimo da da je Begeš neka "palanka", kao ni da će im se tamo nešto desiti. Opet ne treba smetnuti sa uma da od Begeša do Topole ima oko dva sata "drndanja" i onda opet natrag. Isto tako i pretpostavljam dan prije tekme kada će (najvjerojatnije) odraditi trening gdje će se upoznati sa terenom u B. Topoli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.