• blue heart 72
    2.7k
    Kao što je Undertaker već napisao, mi koji Begeš ne smatramo najsretnijim rješenjem, ne mislimo da da je Begeš neka "palanka", kao ni da će im se tamo nešto desiti. Opet ne treba smetnuti sa uma da od Begeša do Topole ima oko dva sata "drndanja" i onda opet natrag. Isto tako i pretpostavljam dan prije tekme kada će (najvjerojatnije) odraditi trening gdje će se upoznati sa terenom u B. Topoli.
  • shameless86
    891
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamo-ce-igrati-na-gotovo-praznom-stadionu-hrvat-iz-backe-topole-otkrio-nam-sto-se-dogada-15627518
    objasnjeno zakaj beograd..jedini smjestaj koji je zadovoljavao je sheraton novi sad..al tamo su genocidaši..pa je odluka pala na bg
  • CastAway1986
    4.2k
    Mislim da ce biti zeznuta utakmica, neugodan su protivnik ali vjerujem u dobru predstavu Dinama i bilo kakvoj pobjedi ! Nek Beljo bude junak
  • scooniepenn
    5.7k

Gledao sam Maccabi protiv Pafosa i dobar dio utakmice sa PAOK-om i ocito nas opet potcjenjuju kao i dio forumasa prije Fenera. I dok je Fener barem po goloj vrijednosti igraca mogao biti favorit, premda sam osobno bio jedan od onih koji sam bio optimist uvjeren da su jako ranjivi, ovo za Maccabi mi nije jasno. Ne igraju doma, a igracki nisu sigurno nasa razina. Tu sam procitao kako su ih neki forumasi jako hvalili protiv Grka, ali ocito nisu pogledali makar sazetke. Tu je PAOK bio bolji za barem 2 razlike kad se sve sagleda. Sve u svemu, dobra su ekipa, ali smatram kako smo u svim linijama jaci od njih i to mi daje za pravo da budem opet optimist.
  • Mr Anderson
    14.2k
    Clean sheet Neve, nove bravure albanske rakete za sigurnu pobjedu.
  • scooniepenn
    5.7k

I dalje nema nikakvog smisla. Na dan utakmice vozit se u busu 2 sata i to jos iz Beograda je nebuloza zesca. Imas Materru u Osijeku koja je brutalan hotel i tamo bi imali potpuni mir, a i blize je od Beograda. Sve se u u unaprijed regulira sto se tice prelaska granice pod policijskom pratnjom i to je to.
  • Filip B
    15
    Nikakva panika, ali ja vas pitam - kak bi boysi reagirali da se potencijalno nogometasi Zvezde ili Partizana smjeste u recimo Westinu?

Nije mi jasan nikako izbor Beograda. Hyatt je u novom Bgu, blizu je autoceste za izlaz, ali toliko prilika za napravit sranje na nadvoznjacima, na pjesackim nadhodnicima na tom potezu… Ionako je pola gradjana Srbije otkazalo poslusnost vlastima. 2h na srpskoj autocesti ili 1h na granici pa 1h na cesti u Vojvodini, dode na isto.
  • nin0belan
    10

Svaka čast tebi i starom! Nadam se da će i drugi, za koje ne sumnjam da ih ima, slijediti vaš primjer.

Općenito se premalo priča o našim ljudima s tih područja, ali to je sad neka druga tema.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.