• Crni86
    15.8k
    ja sam vec taj poklon iskoristio :smile:
  • Marley
    5k
    sad mi je samo u glavi sta ekipa pise da bi se nesto moglo "dogoditi", ne radi mi vise mozak nakon toga procitanoga haha

Ma nece nista biti, valjda? Jel tako da nece :sweat:
  • NitkoBitan
    32k
    I da, zanimljivost... Teren u Backoj Topoli je dimenzija 110x72 sto je nesto vece od maksimirskih 105x68 (inace standardno za vecinu klubova). Tih par metara razlike se cini malo ali je ovako u prijenosu primjetna razlikaNitkoBitan

Veci teren, vise slobodnog i nepokrivenog prostora, vise "rupa" i napadackih mogucnosti. Zadnjih 27 domacih utakmica TSCa je zavrsilo sa golovima. Od zadnje "0:0" utakmice na tom terenu proslo je vise od godinu dana.

Ovo je utakmica u kojoj nam trebaju Hoxha i Lisica na razini i utakmica u kojoj treba bit dobar i u napadackoj i obrambenoj tranziciji.
  • BBBaranja
    4k
    Mislim da bi najbolje za ekipu bilo noćiti u Belom Manastiru,ima jedan hotel s 4 zvjezdice gdje redovito odsjedaju mnoge ekipe i imali bi sve potrebno za mir ovdje.
    Te se uputiti na dan tekme na GP Batina gdje radnim danima nema apsolutno nikakve gužve,cca 100km imaju do Topole..
  • R13S61
    417
    Mislim da ste malo preparanoični oko tog Beograda... Podsjećate me na Amere koji kada dodju tu su u čudu jer mi imamo internet :grimace: Tako sad zvučite dok pričate o Beogradu, kao da je baš zadnja zabit u svijetu (koliko god bi se mi voljeli naslađivati, ipak nije, pa čak ni uz ovakvu političku situaciju)...

Prošli tjedan sam poslovno bio tamo 3 dana i ni najmanji problem nisam imao, a eto sada će netko sabotirati profesionalni nogometni klub koji igra uefa-ino natjecanje (što znači da je sve pod povećalom javnosti)...
    Najgore što se može dogodit je da neki četnik pokaže srednji prst ili vikne nešto... Neš ti problema...

A da se trebao naći neki hotel bliže stadionu, to se slažem... Uostalom Kijev je isto igrao tamo, gdje su oni bili smješteni?
  • shameless86
    891
    ma nece im dlaka pasti sa glave u begešu,kaj vam je..sve bu puno murije od aerodroma do hotela..sad druga stvar dal nam treba sva ta strka,ili smo mogli negdje u slavoniji mirno prespavati
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    kao da je baš zadnja zabit u svijetuR13S61

Nitko nije rekao da tamo nema struje i pitke vode, već sve ove ostale razloge. A osnovna premisa je da nam to uopće ne treba. Hrvateki su olimpijski prvaci u naivnosti i preslikavanju svojih osobina na druge. "Neće oni nama ništa, pa ne bi ni mi njima". Yeah right
  • jedan u nizu
    15.4k
    Nebu se nista dogodilo nasoj delegaciji i igracima sto vam je?
    Da se nesto desi, odmah ide pritissak UEFAe na Srbiju, a Srbi nece nista riskirati da njihov drzavni projekt red star dozivi nekakvo izbacivanje ili nesto.

Di ce prat lovu ako nece na igrace koje dovode i odvode iz zvezde, a nitko im nece dolaziti ako nema europe.
  • andrejcoske
    99
    Ja i moj stari smo clanovi iz Beograda
  • Pacho
    6.5k
    https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/trump-objavio-veliki-plan-za-mir-u-gazi-netanyahu-ga-je-prihvatio/2714705.aspx?index_tid=789654&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m

Vidjet cemo sta ce kozojebi rec.

All of the Arab countries - from Qatar, Turkey, Saudi Arabia, the UAE, and even Indonesia - as well as European countries, are signing this peace plam wholeheartedly.

There were comments from the Arab countries on Trump's original plans - some were included, some were not - but in the end: there is a FULL Arab consensus on this document.
  • The Undertaker
    8.8k
    Nije poanta da će im u Beogradu nešto nedostajati već je poanta da se nepotrebno (po meni) komplicira organizacija a nisam siguran i da će mirno spavati. Znam da će biti fora voziti se u Dinamovom busu kroz Beograd i čitavu Vojvodinu ali u Srbiji nisu baš vremena za vozanje.
  • shameless86
    891
    ma kakav dinamov bus..lasta prevoz čeka
  • Pacho
    6.5k

Traktori vec turiraju
  • Sajla
    13.8k
    Traktori vec turirajuPacho

O-f6504ef2-b7c7-425b-8beb-ef12f0c04579-1200.webp
  • Pacho
    6.5k

A evo i zrakoplovstva

IMG-20250929-WA0029.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.