• scooniepenn
    5.7k

Možeš i u Osijeku (Hotel Osijek) ili Čepinu (Hotel Materra) kao gospodin, a udaljenost ti je minimalno duža nego iz Vukovara. Osim toga, ako ti se ne ide busom do Osijeka možeš i charter letom. Btw. ne razumijem zašto mi odsjedamo u Beogradu koji je udaljeniji od Bačke Topole nego Osijek.
  • kadsemasazatalasa
    174

Kako sam čuo, neće bit Srba na tribinama. Zabranjeno.
  • scooniepenn
    5.7k

Niti ja ne očekujem neku nabrijanu atmosferu, posebno što je u Bačkoj Topoli preko 50 posto Mađara, a nešto ima kao što si rekao i Hrvata. Btw. ne razumijem zašto mi odsjedamo u Beogradu koji je udaljeniji od Bačke Topole nego Osijek.
  • Sajla
    13.8k
    pretpostavljam da na dan utakmice ne žele prolaziti proceduru na granici
  • scooniepenn
    5.7k

Sve OK, ali to se isto moglo ranije regulirati pa da pod policijskom pratnjom pređeš granicu. U jednom slučaju spavaš u Hrvatskoj, prelaziš granicu u mirnoj Vojvodini, a ne putuješ od zračne luke do hotela u Beogradu i onda još do Bačke Topole i nazad do Beograda.
  • vjeko1701
    19.3k
    Razumijem to al mi se isto ne sviđa to kaj ekipa ide u Beograd. Em mi je bilo kakvo Dinamovo ostavljanje para u Vučićevoj Srbiji odvratno em me ne bi čudilo da se nešto "dogodi".
  • Hnlovac
    3.5k
    Pa baš bi ih volio vidjeti da nakon tekme pokušaju nekaj s igracima

Mislim da bi platili s kamatama

Nikakvo nasilje, ali malo nek se zajebavaju po sudovima
  • vjeko1701
    19.3k
    Ma ne mora niš otvoreno. Dosta je da u hotelu bude "sasvim slučajno, jel" malo sumnjiva hrana.

Mislim, ovo su paranoične nebuloze, al kad je četnik Vučić u pitanju jednostavno tu nema nekog baznog ljudskog razuma.
  • NitkoBitan
    32k
    Stvorit ce problem "svojima" u Hrvatskoj.
  • cibona
    6.4k
    Pobijediti genocidne zločince u zločinačkoj državi. To bi bilo neprocjenjivo iskustvo :cheer: :cheer:
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Ne znam tko o tome odlučuje, spavanje u Beogradu je vrlo naivan potez. Slučajno, jel, hrana, buka, poruke, svašta se može dogodit, a ako se već mora biti dan prije u Srbiji pa Subotica je na 35 min od Topole, ima apsolutno sve što ekipi treba, čak bi i naišli na pokojeg navijača.
  • vjeko1701
    19.3k
    Realno, bilo gdje da odsjedaju umjesto u lavljoj jazbini bi bilo bolje.
  • Pacho
    6.5k
    Ponijet cemo svoje tegle cikle. Nema razloga za brigu.
  • nemapredaje
    6.2k
    Hoće li dečki trenirati na stadionu večer prije?

Ako da, onda normalno da će odsjesti u istoj državi. Nema smisla voziti se na trening i vraćati pa opet na utakmicu prek granice.
  • Hnlovac
    3.5k
    Ne kužim zakaj se nisu odlucili na Novi Sad , to je grad od 300+ tisuća ljudi, sigurno ima ok hotele
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.