• FelceAzzurro
    773
    Ja sam ušao na taj ulaz cca pola sata pred tekmu i nije radio ili ga nisu imali. Samo su pregledavali karte.
  • Niko1986
    3.8k
    Jedan prijedlog za buduće utakmice, posebno na novoj Kranjči. Kao što vlasnici godišnjih moraju javiti ako neće doći, zašto se to ne uvede i za sektor na zapadu gdje prevladavaju sponzorske ulaznice? Ako xy sponzor ima pravo na 4 ulaznice svaku utakmicu i odluče preskočiti neka se uvede obaveza javljanja. Siguran sam da bi ljudi radije kupovali taj sektor bliže sredini, umjesto onog do zida, a na manjim utakmicama taj dio obično zjapi prazan.
  • Sajla
    13.8k
    screenshot iz sažetka jučerašnje utakmice, sektor 4 (to je za sponzore, zar ne?) u crvenom okviru. baš loše izgleda.

bz-RABOGGQUi-Xus5-GAv-Q6-Kw.png
  • Z brega sam
    156
    Da, bode više u oči nego rubovi.
  • nemapredaje
    6.2k

To smo i prošle godine komentirali da taj sektor zna često u “manjim” utakmicama biti poluprazan, pa je odgovor bio da su tu sponzorske ulaznice.

Da, definitivno bi se i to trebalo nekako regulirati.
  • Nousername
    829
    to je i protiv fenera bilo poluprazno
  • Sajla
    13.8k
    to su turci malo popunili protiv Fenera
  • Šteco
    1.2k
    U nedjelju 05. listopada 2025. godine NK Lokomotiva će na stadionu Maksimir odigrati susret 9. kola SuperSport HNL-a protiv GNK Dinama.

Utakmica je na rasporedu u 18:45 sati.

Cijena ulaznica:

ZAPAD DOLJE – 20 EURA

SJEVER DOLJE – 10 EURA

Online ulaznice možete kupiti klikom na link.

Prodaja ulaznica na TICKET POINTU Stadiona Maksimir

SUBOTA, 04.10.2025. , od 15:30 do 19:30 sati
    NEDJELJA, 05.10.2025., od 15:30 do 19:30 sati

NAPOMENA:

Za djecu mlađu od 7 godina u pratnji odrasle osobe ulaz je besplatan uz preuzimanje ulaznice za dijete na ticket pointu, ali uz obavezno predočenje važećeg identifikacijskog dokumenta djeteta

NK Lokomotiva neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu istih priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima
  • tigric
    947
    https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/46/23

Link za prodaju i praćenje prodaje.
  • deda
    41.4k
    Evo dvije su prodane. :lol:
  • Ijayi Atiemwen
    4.1k
    Jel rasprodan cijeli kontigent ulaznica u paketima za SD za EL?

Ukazala mi se prilika da ću biti u Zagrebu kad igramo s Celtom, a prijatelji iz Zagreba su uzeli u paket ulaznica već za SD…
  • deda
    41.4k
    Ostalo nekih 20-ak komada, ali to ode u sekundi.
  • NitkoBitan
    32k
    Kao sto Deda kaze nesto sitno je ostalo pojedinacnih za SD al to ne racunaj jer ce prije te karte nestat nego tebi otvorit stranicu.

"Predbiljezi" se u temi ulaznice-usluge da trebas jednu za SD i netko tko od paketasa tko odustane se tebi prvom moze javit, to je moj savjet. Bit ce i nesto malo prepustenih mjesta od godisnjaka, ali i to ode u tren oka.
  • FrodoJePurger
    452
    Zavoravio sam, vrijede li nam godišnje za lokomotivu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.