• FelceAzzurro
    772
    Ja sam ušao na taj ulaz cca pola sata pred tekmu i nije radio ili ga nisu imali. Samo su pregledavali karte.
  • Niko1986
    3.8k
    Jedan prijedlog za buduće utakmice, posebno na novoj Kranjči. Kao što vlasnici godišnjih moraju javiti ako neće doći, zašto se to ne uvede i za sektor na zapadu gdje prevladavaju sponzorske ulaznice? Ako xy sponzor ima pravo na 4 ulaznice svaku utakmicu i odluče preskočiti neka se uvede obaveza javljanja. Siguran sam da bi ljudi radije kupovali taj sektor bliže sredini, umjesto onog do zida, a na manjim utakmicama taj dio obično zjapi prazan.
  • Sajla
    13.7k
    screenshot iz sažetka jučerašnje utakmice, sektor 4 (to je za sponzore, zar ne?) u crvenom okviru. baš loše izgleda.

bz-RABOGGQUi-Xus5-GAv-Q6-Kw.png
  • Z brega sam
    156
    Da, bode više u oči nego rubovi.
  • nemapredaje
    6.2k

To smo i prošle godine komentirali da taj sektor zna često u “manjim” utakmicama biti poluprazan, pa je odgovor bio da su tu sponzorske ulaznice.

Da, definitivno bi se i to trebalo nekako regulirati.
  • Nousername
    829
    to je i protiv fenera bilo poluprazno
  • Sajla
    13.7k
    to su turci malo popunili protiv Fenera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.