• skener
    6.5k
    Moj dojam je, a možda sam potpuno u krivu, da uvijek nedostaju isti godišnjaci.
    Na tribini su uglavnom isti ljudi što znači da i oni koji ne dolaze su uvijek isti.

Ne bi se čudio da ima dobar dio godišnjaka koji dolaze samo na europu i pokoju hnl tekmu u cijeloj sezoni
  • fakin
    1.5k
    odavno je već rečeno da svi koji imaju sad godišnju moći će kupiti godišnju za kranjču neovisno o dolascima. to je potvrdio i nauković
  • FelceAzzurro
    845

Hvala, promaknulo mi je to.
  • bbb medimurje
    4.6k
    kakve su to besplatne ulaznice?
  • FelceAzzurro
    845

Pa 3 koje ima svaki član na raspolaganju.
  • Crni86
    16.2k
    da ima dobar dio godišnjaka koji dolaze samo na europuskener

Mi smo na feneru vidli njih dvoje troje orvi puta u zivotu a tvrde da su godisnjaci vec dugo vremena :lol:

Bila je totalno pre smjesna situacija.
  • Thor
    1.1k
    Je i ja se iznenadim kad vidim neke ljude :roll: odjednom i traze svoje sjedalice a u ruci drze godisnju pa gledaju brojeve na stolcima pa gledaju kartu...broje. Ne kuzim :brow: koji su ti? (U svakom slucaju nisu oni koji su uzeli kartu jer je netko javio da ne ide na tekmu)
  • Thor
    1.1k
    da? Kaj bumo morali ic kupit karte za gostovanje? :smirk:
  • Crle
    1.3k
    Jučer na dječijem ulazu nije radio ručni skener tako da dosta godišnjih nije ni skenirano.
  • Z brega sam
    218
    Jučer kad sam ja vodio juniora na dječji ulaz je radio skener normalno. Čak i kad se napravio manji red, svima skenirao bez problema.
  • Crle
    1.3k
    Kasnije je onda valjda prestao radit jer nas je baš puno ušlo bez skeniranja.
  • FelceAzzurro
    845
    Ja sam ušao na taj ulaz cca pola sata pred tekmu i nije radio ili ga nisu imali. Samo su pregledavali karte.
  • Niko1986
    4.1k
    Jedan prijedlog za buduće utakmice, posebno na novoj Kranjči. Kao što vlasnici godišnjih moraju javiti ako neće doći, zašto se to ne uvede i za sektor na zapadu gdje prevladavaju sponzorske ulaznice? Ako xy sponzor ima pravo na 4 ulaznice svaku utakmicu i odluče preskočiti neka se uvede obaveza javljanja. Siguran sam da bi ljudi radije kupovali taj sektor bliže sredini, umjesto onog do zida, a na manjim utakmicama taj dio obično zjapi prazan.
  • Sajla
    14.2k
    screenshot iz sažetka jučerašnje utakmice, sektor 4 (to je za sponzore, zar ne?) u crvenom okviru. baš loše izgleda.

bz-RABOGGQUi-Xus5-GAv-Q6-Kw.png
  • Z brega sam
    218
    Da, bode više u oči nego rubovi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.