• DerHerrKool
    59
    Drito to.
    Al me i dalje jebe takvo pisanje od “novinara”, jer samo piše kaj mu se kaže i misli da smo svi mi telad.
    Čak i ako maknemo na stranu njegove igračke kvalitete, koje su po meni ispod Dinamove razine, kak sad stvari stoje, nema apsolutno nikakve potrebe na zimu plaćat odštetu za igrača te razine koji je slobodan na ljeto.
  • Zagi
    11.9k
    To je bilo aktualno i logično dok smo vapili za lijevonogim stoperom.
    Bio sam za Radeljića, mislim da je solidno rješenje.

No nakon kaj je Zvone izvukao Mckennu nema nikakve potrebe.
    Mckenna je bolji ,a malom Jakiru treba početi davati minute u nekom trenutku ove sezone.

Prošla baba s kolačima.Ta pozicija je puna.
  • shameless86
    890
    https://vm.tiktok.com/ZNdGYD7UJ/

ako jos niste obavili jutarnji wc,izvolite..jadna zivotinja..dugo nisu magarca na poljud dovukli,da napravi pocasni krug
  • Teofil Kateran
    3.3k
    Koliko bolestan moraš bit da od svadbe napraviš show na koji dofuraš magarca s hajdukovim šalom. Majko mila...
  • bongo
    1.3k
    Koliko bolestan moraš napravit da od svadbe napraviš show na koji dofuraš magarca s hajdukovim šalom.Teofil Kateran

tovarsko stanje uma
  • Sajla
    13.7k
    komentator utakmice jučer na HR2 u prvom poluvremenu:
    - hladno je na Maksimiru, teško će se izdržati drugo poluvrijeme bez dobre tople jakne (a ja oko sebe vidim nekolicinu ljudi u kratkim rukavima)
    - ne znam je li ovo dim ili se ipak spušta magla (nakon što je izogrjela prva baklja na sjeveru)

i onda se pitamo zašto je posjeta loša, a na ugodnu ranojesensku večer komentator koji sjedi pod krovom u kabini plaši ljude hladnoćom i maglom
  • Droljo
    21.5k
    Ispada da su božo sušec, drago čosić pa i potpuni luđaci tipa stjepan balog svemirci za ove danas..
  • Bruh
    1.1k
    dobro ovo drugo bi mogao bit pokušaj nabacivanja fore zbog zastave sa keltskim križem i običnim
  • Sajla
    13.7k
    je, "gledatelji" koji slušaju prijenos na radiju su odmah povezali zastavu s maglom ;) a i to je bilo još u prvom dijelu dok zastave nisu ni dignute.
  • Bruh
    1.1k
    onda je samo glup kaj da drugo velim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.