• emilperska
    11.8k
    Ove 4 rotacije su mi generalno ok iz vise razloga..

1. Hoxhi je ovo tek treća utakmica da je starter. Nema razloga za rotacijom. Osim onih eventualno taktičkih jer mu ne leže ekipe koje se izričito brane protiv Dinama.
    2. Goda je vec 3 utakmice zapoceo s klupe pa ajde, nije izrauban.
    3. Za Valincica ionako nema zamjene dok se RPG ne oporavi.
    4. U situaciji kad je Dominguez ozljeđen, odmarat i drugog stopera bilo bi pogubno.
    5. Kod golmana ionako nema umora, a odlučilo se ić s Nevistićem do kraja pa onda neka brani i proba ulovit tu neku formu.

To je dakle 5 logickih objasnjenja + ove 4 zamjene i na 9/11 smo..
    Ostaju Ljubo i Miške. Za Ljubu i ima smisla.

No, kritičan sam jedino prema raubanju Mišketa. Konstantnom i bespotrebnom i onda će opet bit plakanje kad se u listopadu ozljedi na mj dana. Ima 31 godinu, solidnu povijest bolesti i mi ga raubamo do iznemoglosti. Ima 10 veznjaka u sastavu i uvjeren sam da se za zamjena danas mogla odraditi, ali ok. Ovo je 4.sezona u nizu da se neograničeno rauba taj igrač..
  • Droljo
    21.5k
    Maksimalan minus za KTCa koji po meni nema sta trazit ispred GalesicaGeneralNapoleon

Ne traži on ništa. Vjerojatno je trudom, zalaganjem na treningu 'kupio' priliku da starta. Trener odlučuje.
    A malo je i bolji stoper od galešića..
  • Paggini
    71.5k
    Ali vi ovdje pricate kao da je ekipa prezivjela staljingrad... Odigrali su SEDAM utakmica ove sezone i JEDNU tijekom tjedna, ako su sad umorni i ne mogu izdurati Maccabi i Loksu do pauze onda smo ozbiljni sjebali s pripremom, a izgleda da nismo.

Jel nam najbitniji HNL? Je.

Onda mora igrati sto vise najboljih
  • shameless86
    889
    mozda bi bila koja roatacija vise da su tovari kiksali jucer..ovak treba opet na +3 otici
  • emilperska
    11.8k
    Onda mora igrati sto vise najboljihPaggini

Ma sve pet postava. Ali, moglo se bez Mišića. Imaš neki trend da je čovjeku ovo 4.sezona u nizu da starta skoro svaku i da mu je zamor sve teži. Doveden je Bennacer, Zajc je dokazao da može.
    Mora se napraviti taj neki mentalni iskorak i započet tekme bez Mišketa, a da on nije ozljeđen.
  • don
    16.2k
    ova utakmica je bitnija od Maccabia tako da.
  • Praskaton
    4.5k
    Ne radi se o umoru "prve" postave već o tome kako se hvalimo da imamo širinu.Kad dat priliku momcima s klupe ako ne u ovakvim utakmicama.

Kako god nadam se pozitivnom rezultatu pa da vidimo promjene već na poluvremenu
  • Dadox
    1k
    Kaj fakat Galešić nemre prije Tea? Njega bi valjalo i prodat jednom,a Teo bi ionako trebao biti neki osigurač za ne daj bože.
  • don
    16.2k
    @Majki2111 u prijenosu :lol: :lol:
  • Slush
    1k
    dajte kog danas pljujemo da nema mjesta u dinamu pa da onda zabije gol?
  • ShanKu
    1.8k
    Mišića.. haha
  • Orc123
    13.4k
    Koliko smo samo opasniji s krila kad Bakrar igra.
  • rokikaciga
    6k
    Bennacer tri koplja iznad svih sa "5 kila viska".

Jebote nama dolaze najbolji igraci lige sa "5 kila viska" a nekima igraci nisu spremni a "bez grama masti"
  • Orc123
    13.4k
    Ja ne shvacam kojo ce nama kurac Goda danas ako cemo 90% mi napadati a ovi ce se zatvoriti iza...Goda, svaka cast za defanzivu, europu, ali prema naprijed on jednostavno nema taj kvalitet....stvarno meni je nejasno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet