• Droljo
    22k
    Maksimalan minus za KTCa koji po meni nema sta trazit ispred GalesicaGeneralNapoleon

Ne traži on ništa. Vjerojatno je trudom, zalaganjem na treningu 'kupio' priliku da starta. Trener odlučuje.
    A malo je i bolji stoper od galešića..
  • Paggini
    73.2k
    Ali vi ovdje pricate kao da je ekipa prezivjela staljingrad... Odigrali su SEDAM utakmica ove sezone i JEDNU tijekom tjedna, ako su sad umorni i ne mogu izdurati Maccabi i Loksu do pauze onda smo ozbiljni sjebali s pripremom, a izgleda da nismo.

Jel nam najbitniji HNL? Je.

Onda mora igrati sto vise najboljih
  • shameless86
    920
    mozda bi bila koja roatacija vise da su tovari kiksali jucer..ovak treba opet na +3 otici
  • emilperska
    12.1k
    Onda mora igrati sto vise najboljihPaggini

Ma sve pet postava. Ali, moglo se bez Mišića. Imaš neki trend da je čovjeku ovo 4.sezona u nizu da starta skoro svaku i da mu je zamor sve teži. Doveden je Bennacer, Zajc je dokazao da može.
    Mora se napraviti taj neki mentalni iskorak i započet tekme bez Mišketa, a da on nije ozljeđen.
  • don
    16.3k
    ova utakmica je bitnija od Maccabia tako da.
  • Praskaton
    4.5k
    Ne radi se o umoru "prve" postave već o tome kako se hvalimo da imamo širinu.Kad dat priliku momcima s klupe ako ne u ovakvim utakmicama.

Kako god nadam se pozitivnom rezultatu pa da vidimo promjene već na poluvremenu
  • Dadox
    1.1k
    Kaj fakat Galešić nemre prije Tea? Njega bi valjalo i prodat jednom,a Teo bi ionako trebao biti neki osigurač za ne daj bože.
  • don
    16.3k
    @Majki2111 u prijenosu :lol: :lol:
  • Slush
    1k
    dajte kog danas pljujemo da nema mjesta u dinamu pa da onda zabije gol?
  • ShanKu
    1.9k
    Mišića.. haha
  • Orc123
    13.5k
    Koliko smo samo opasniji s krila kad Bakrar igra.
  • rokikaciga
    6.3k
    Bennacer tri koplja iznad svih sa "5 kila viska".

Jebote nama dolaze najbolji igraci lige sa "5 kila viska" a nekima igraci nisu spremni a "bez grama masti"
  • Orc123
    13.5k
    Ja ne shvacam kojo ce nama kurac Goda danas ako cemo 90% mi napadati a ovi ce se zatvoriti iza...Goda, svaka cast za defanzivu, europu, ali prema naprijed on jednostavno nema taj kvalitet....stvarno meni je nejasno...
  • tigric
    987
    Hahahaha kako režiser inicira crveni za Valinčića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention