• Kruno
    1.1k
    Steta opet Filipovic na klupi.
  • Xpert1992
    7

Moje misljenje je da igraju on i Goda zbog Jagusica na toj strani. Ocito Kova misli da je defenzivno bolji od Varele, a Vidovic izgleda polako gubi mjesto na lijevom krilu.
  • Hnlovac
    3.5k
    Valincic bu umro kolki ritam tekmi ima
  • NB86
    17.2k
    Ne sviđa mi se postava, 3 boda najveci mus ikada danas
  • Filip 91
    1.8k
    Najbolje bi bilo da Mudrog posalju na posudbu. Bezveze propada na klupi.
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Po meni ako si već išao rotirat, onda ti je Galešić mogao/morao mjesto McKenne, Villar IN - Mišić OUT , Vidović mjesto Ljube i prebaciš ga na desetku, Varela umjesto Arbera plus MPV umjesto Gode. U najboljem slučaju ako Valinčića trebaš odmarat na 352 pa nek ti Jakriović Jr/Moreno uđu kao stoper u tercetu( formacija kao i protiv imenjaka u kupu). Golmansko samopouzdanje je najvažnije tako da Nevistića ne bi mjenjao.

Odnosno u prevedenom: Nevistić-KTC,Galešić,Jakirović- Villar, Bennacer- Perez Vinlof( LWB) Vidović, Bakrar( RWB ali više ofenzivniji nego MPV) i u napadu Kulenović i Mudražija/Varela da se internet tetci i strikani primire kao i nov. lešinarija u svezi Mudražije.

Belupo je lošiji dosta nego lani, a i dalje po imenima ova "rotacijska" postava ti je dovoljna da možeš pobjedit Belupa i to kući, a samim time ti prvotimci odmore za Europu, u slučaju da krene nešto po zlu, mjenjaš na poluvremenu i lako se ta formacija korigira.
  • Efes Pilsen
    12.9k
    Galesic je odigrao za mrtvi prosjek protiv Predavca, bas nicime nije iskocio prosle sezone niti je za ulozen novac pokazao da moze biti voda obrane.
    Bernauer je bar imao progresivna dodavanja. Morat ce jebacki radit za minute kad ga deda KTC ovako sisa.
  • Marcinko
    796
    Ovdje su na odmaranju jedino Dominguez(načet) i Beljo. Bakrar je blizu privh 11, a Bennacer će biti standardan u sredini ako zdravlje posluži.
  • DerHerrKool
    43
    Kova je jučer na presici rekao da nema nikakvog rotiranja. Igraju od prve oni u najboljoj formi. Znači ganja se rezultat i namjera je što prije odvest utakmicu u mirne vode. Onda ima 5 zamjena za davanje minuta. Potpuno je očigledno da nema zajebancije sa HNL-om ove sezone. Barem dok se značajno ne odvojimo
  • Marley
    5k
    20250928-171606.jpg
    Plafko i ja, prijatelja dva, siroce krvi mu se napijem svaki put :hearts:
  • Kaj je
    1.6k
    Oče naš koji jesi na nebesima, sveti se ime Tvoje. Dođi kraljevstvo Tvoje. Budi volja Tvoja, kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas, i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen.
  • Dadox
    1k
    Meni je najveća enigma što ne pustiše Topića nekuda na posudbu.Momčina nemre u zapisnik ući.Nije da nismo očekivali….
  • criticus
    5k
    Dajte nam na d+ live zagrijavanje Bennacera #BenCam
  • Droljo
    21.5k
    Valincic bu umro kolki ritam tekmi imaHnlovac

Tak i ja nekak mislim pa onda razmislim. Kako su Ronaldo i Messi mogli derat svaka 3 dana tekmu i ubijat godinama? Kako većina ekipa u najjačim ligama može tako igrati. Ne mijenjaju te ekipe 5 igrača nakon europe...
  • GeneralNapoleon
    2.1k
    Semi zadovoljan sa postavom.
    Minus za Misic umjesto Villar.
    Minus za Hoxhu koji je protiv bunkera dokazano bezkoristan.
    Maksimalan minus za KTCa koji po meni nema sta trazit ispred Galesica u ovakvoj "laksoj" tekmi.
    Minus i za Godu umjesto Vinlöfa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube