• DZGIS
    1.8k
    Majko mila jel realno ovo... A klubovi koje se konstantno oštećuje protiv ovih uredno šute i njima je super da ih netko ovako ponižava i preko njih želi ostat "konkurentan" Dinamu. Ova liga bez Dinama bi bila veće dno od bosanske prve lige

FB-IMG-1759043256110.jpg
  • Teofil Kateran
    3.3k
    Ne znam jesam li lud, ali meni se čini kao da se broj ovakvih grešaka koje direktno utječu na rezultat ove sezone baš povećao. Stvarno je postalo sramotno. Znam da sigurno ima luđaka iz inozemstva koji gledaju HNL utakmice s vremena na vrijeme, a ne navijaju ni za jedan klub i ti ljudi si sigurno misle da je ovo po pitanju suđenja u rangu neke njemačke regionalne lige.

Ovaj gol jučer je bio pri rezultatu 0-0 i tko zna što bi bilo da nije priznat, uz to dodajmo i poništen McKennin gol u Varaždinu. Naglasit ću i da su to bile VAR intervencije, a tu ne smije biti takvih pogrešaka. Mi smo mogli bez VAR pogrešaka biti već na minimalno +6 što bi nam stvarno puno značilo s obzirom na EL.
  • Noel
    16.2k
    Sreća da jučer nisam gledao ovu sramotnu utakmicu jugoslave... hrvatske lige. Prva četvrtina prvenstva je i već imamo ozbiljne pogreške rekao bi tragikomične u korist Hajduka. Oni smiješni penali, ne dosuđivanje crvenih kartona, nestanak struje baš kad oni igraju sad i golovi iz čistih zaleđa u 2025. godini i unatoč VAR tehnologiji. Pa to nema nigdje. Ova situacija od jučer je baš dno dna guranja ovih
    jadnika. Sramota. Rade debile od svih nas.
    Ali rekli bi neki ovdje dajte više vi i vaše "teorije zavjere".
  • Crni86
    15.6k
    napisali su oni o varu. Da su se obje situacije pogledale al se samo ona prikazala na tvu i da je sve okej i regularno.

Ali slike i dalje nema. :smile:

Bit ce zanimljivo za cut reakciju lokse nakon ove ocigledne krade. Ovo nije greska, ovo je lopovluk prve klase.
  • NORTE
    20.3k
    Po cijenu bana, savezu i svima uključenima u provođenje Hajdužničke Nogometne Lakrdije jebem vam mrtve majke.
    Prokleti BILI lopovi odvratni.
  • Ludovic IX
    9.9k
    pridružujem se čestitkama
  • deda
    41.4k
    Norte ban. Bez obzira što svi mislimo isto neću dozvoliti ovakve vulgarnosti.
  • prefontaine
    3.9k
    sigurno ima luđaka iz inozemstva koji gledaju HNL utakmice s vremena na vrijeme, a ne navijaju ni za jedan klubTeofil Kateran

A da mi je vidit i te paćenike i smisao njihova života
  • shameless86
    881
    i opet imaju srece,jer uskoro je pauza za repstaciju jel?
  • Dubbbrava
    1.2k
    Podrška Norte-u u borbi za poštenu ligu
  • serbus
    5.3k
    Jak je Nort nema kmečanja dobiti sve kao i skoro svake godine pa nek ih gura tko hoće.
  • Crni86
    15.6k
    dobiti sve kao i skoro svake godine pa nek ih gura tko hoće.serbus

A kad cemo jedne sezone bit bolji za 5 bodova ali ce oni uz svojih 15 bodova poguranaca bit prvi za 10 bodova, ocemo onda kmecat?

Brate najlosje razmisljanje. Taj problem ce nas kad tad lupit po glavi, kratkorcno mozda nece, ali dugorocno cemo doc do situacije kada hoce. A onda je kasno za sve.

Minimalna osnova svake lige mora biti posteno sudenje za sve sudionike. Isto tako radi dobrobiti hrvatskog nogometa europu moraju igrat najbolje ekipe, ovakvim pogurancima oni to sigurno ne bi bili pa smo osteceni dodatno i za koeficijent lige.
  • Paggini
    71.3k

Pa recimo opet da napomenemo da nam u Varazdinu prvi gol zabijaju iz neregularnog gola nakon brzog izvodenja faula 10 metara od mjesta gdje se dogodio, pa onda ponistili cisti gol za vodstvo. Ili smo trebali zabiti 6 golova, pa nek poniste 3 mi opet dobijamo jel

I eto, mi izgubimo 2 boda s kojima bi sad imali 5 bodova prednosti. A eto oni dobiju ovaj, onaj, peti, sedmi bod.
  • javolimtebejako
    3.1k
    mogli su barem iskljucit struju na par minuta
  • don
    16.2k

i dopustit da pišaju po nama i ciloj ligi?

ne razumin ovako razmišljanje.. "vi kradite boli nas ona stvar." A onda kad kiksamo jer će sigurno doć vrime i za to / izgubimo u derbiju onda će bit suci ovo suci ono.

jer zašto bi prestali sa ovime, obraza nemaju, koji je argument da prestanu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet