• Crni86
    15.6k
    ja sam uvijek govorio da su oni u nasoj situaciji da bi bili jos gori te isto tako da bi oni svojeg mamica tretirali kao boga.

Sve to se upravo i dogada.
  • shameless86
    884
    8.11 sa Osijekom sljedeca domaca njihova,pa odma idu na rujevicu
  • rioda
    10.5k

Imaju redom gostovanja kod Vukovara, Istre, Gorice i Belupa, zatim Osijek doma pa Rijeka vani. U 10 kola do kraja jesenskog dijela imaju 7 gostovanja
  • Pacho
    6.2k
    Bilo bi lijepo kad bi se mi tu odvojili na bar nekih +8
  • Sibirski plavac
    6.4k

Ma likovi mijenjaju mišljenja kako vjetar puše. Tovarki podcasteri su najbolji primjer toga. Urnebesno je da likovi prvo seru kako im je igra kriminalna, ništa ne valja, potirat Garciju i sve igrače, Dinamo ih ne zanima nego samo njihov siroti Hajduk, a samo par minuta kasnije odjednom hrabro najavljuju da su oni tu negdje bodovima s nama, mi kao pizdimo na ove njihove krump pobjede jer se "bojimo" da i ove godine slučajno ne osvojimo.

Fascinantno je kako uspiju u 5 minuta doći od zaključka "zakurac smo, spremaj se za novu sezonu, ovi Dinamo je SF za cilu ligu" do zaključka " ma nije ovi Dinamo neki bauk, izjednačeni smo s bodovima, oni šizde na ove naše krump pobjede jer se boje da slučajno ne bi ostali i ove godine bez titule nakon što je Boban uložija silne milijune u ekipu."
  • Pacho
    6.2k

Ne razumis ti taj dispet, taj puk, te srdele...

Vec smo lagano u fazi da se na njihove mitove samo treba nasmijati i odmahnuti rukom. Otprilike kao da si u ranim 2000im naletio na Svabu koji je tvrdio da je zapravo Borussia Monchengladbach ili HSV najveci njemacki klub.
  • Goncalo Santos
    1.2k
    Koliko je livaja out?
  • Kruno
    1.1k
    Ma sta se brinete za gajduk prvenstvo je nase.Đabe im suci.
  • Zagi
    11.9k
    Sada vidio sažetke. Jel ovo moguće?
    Imuni na kartone kroz sudačko uvjerenje. Suci loši ali eto gotovo uvijek loši u njihovu korist.
    A sada imuni i na tehnologiju.

Sere mi se od ovog umjetnog guranja neizvjesnosti lige.

Da nema europe nebi mi cijelu sezonu nogometa vidjeli. Jer ovo sport nije.
  • bbb medimurje
    4.5k
    ovisi o stupnju ozljede. Po meni ako je malo istegnuce onda bi se mogao vratiti za 14 dana, a ako je bas puklo i otvorilo se onda ovisi kolko se otvorilo al moguce da ga nebude do iza reprezentativne stanke
  • DZGIS
    1.8k
    Ajde ako ništa i oni su barem koliko-toliko realni i priznaju da bili obični k... u ligi kao i u europi, da ih se ovako ne gura

Screenshot-20250927-230132-Instagram.jpg
  • Zagi
    11.9k
    "Ne vjeruj tovarima ni dok darove donose"
    Stara grčka.
  • ElDorado
    6.2k
    SN će sada seriju članaka svaki dan o Livajinoj ozljedi ali o VARu nula bodova
  • plavi72
    1.7k
    Nisu suci i var sramotni i neznalice kad ih Kustić,Pletikosa.. ne kažnjavaju već podržavaju,imaš jedanesterac u derbiju na samom početku utakmice(dvije ruke vuku napadača koji ide sam prema golu,NI GLEDANJE VARA NIJE BILO),ali po njima derbi čist,Livaja ima pravo laktom udarati,njega ne računajmo...
    Mogao bih nabrajati dvije stranice,jadno ,smiješno,licemjerno,šutnja,prikrivanje ,nije više očitog guranja Hajduka,nego guranje i ismijavanje svih nas koji volimo nogomet,nije više pitanje navijaš li za Dinamo,Hajduk,Rijeku,Koprivnicu(ne znam je li ono i žuti karton,a ne crveni,a svi šute)
    Tko je taj Hajduk,zašto ima pravo igrati kući dvije utakmice(Livaja ima crveni)...teorija zavjera ,čim danas kažeš istinu.
    Kontra mraku,kontra sili ...a glava u zemlji prgave familije,voda(more) može puno toga oprati,ali "prljav obraz",NE !
    Ne ću da kvarim nedjelju s pravednicima,ali očito da hnl,sponzirima...treba zanimljiv hnl(teorija zavjere još jedna...),ovo nije zanimljiv ,nego SMIJEŠAN.
  • don
    16.2k
    hajduk bez Livaje za sad 3 tjedna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention