• Danko
    2.4k
    SN:
    Otkrivamo što se zapravo dogodilo u VAR zavrzlami koja je zbunila mnoge. Naime, VAR soba je pregledavala obje situacije, i potencijalno zaleđe Livaje i potencijalno zaleđe Rebića, ali je na televizijskom prijenosu prikazana samo situacija kod potencijalnog zaleđa Rebića. VAR soba je, prema našim informacijama, u potpunosti odradila svoj posao kod prvog pogotka na utakmici.

Hahahha
  • hardek
    6.5k
    ULASCI U POSLJEDNJU TREĆINU:12-18bbb medimurje

Ne znam koji je prosjek na nekoj prosječnoj nogometnoj utakmici, al ovo zvuči šokantno
  • Sava Krpa
    656
    pa u pravu su. Var soba je u potpunosti odradila svoj "posao". Nazalost.
  • Danko
    2.4k
    Linija iz prve situacije, sve čisto ;

IMG-20250927-212446.jpg
  • Filip85
    960
    Nisam gledao tekmu, kaj je reko točno ?
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    hermano ,abrazo gigante:rofl:
  • NitkoBitan
    31.9k
    VAR soba je, prema našim informacijama, u potpunosti odradila svoj posao kod prvog pogotka na utakmici.Danko

Ajde da vidimo taj posao crno na bijelo, nije tesko to predocit javnosti. Osim ak u meduvremenu nije neki nestanak struje popapao tu datoteku.
  • KtcGoat
    1.4k
    Hajduk je poveo iz centaršuta, možda je bio ofsajd, želio bih vidjeti liniju. -Jelavić
  • Jurki
    19.7k
    Šabanska liga, šabanski suci, šabanski klub.

I kak onda da ne budem sretan, kad ih raznorazni pekari, ribari, slastičari i skladištari natrpaju?
  • Crni86
    15.6k
    Jelavić: ‘Hajduk je možda poveo iz ofsajda, želim to vidjeti....‘
  • prefontaine
    3.9k
    Šta se nervirate, pa meni su ovakve njihove pobjede najdraže. Na silu, na buku, na galamu. Ali zato će u zadnjoj četvrtini prvenstva sve ovakve utakmice pušit bez pardona, i kući i u gostima.

Živili vi meni sto godina
    20250927-231714.avif
  • Crni86
    15.6k
    Problem je sta je to odraz nase lige. Lige koje smo i mi isto tako dio pa je tako i dio nas. Kak da itko shvati ovu ligu ozbiljno nakon ovakvoh dogadaja pa samim time i nas?

Kad covjek svake sezone pomisli da smo dozivjeli vrhunac guranja njih, svake sezone se iznenadis da moze jos vise. Ovo sad vise nije upitno da li ih se gura… prije se bar dalo raspravljat o greskama sudaca itd - ali brate mili nestanci struje, prilazivanje krive kamere, vucenje krivh linija itd itd. Ovo je fakat preslo sve na neku drugu razinu.

Ovakve povlastice su imali zvezda i partizan u bivsoj ligu. Zalosno je kako su oni nas cijelo vrijeme pljuvali pod mamicem radi nepovlastenog polozaja i kako ga oni nikad ne bi prihvatili, a isti ti ljudi danas licemjerno okrecu glave od onoga sto je pre ocito.
  • Pacho
    6.2k
    Ako je tocan clanak koji sam vidio, oni sad preko 40 dana nemaju domacu utakmicu, a jos im se i jebac babe ozljedio.
  • Sibirski plavac
    6.4k
    Zalosno je kako su oni nas cijelo vrijeme pljuvali pod mamicem radi nepovlastenog polozaja i kako ga oni nikad ne bi prihvatili, a isti ti ljudi danas licemjerno okrecu glave od onoga sto je pre ocito.Crni86

Glavni argument magarečeg puka kad netko spomene da ih se gura je: "a šta se vi navijači mordora javljate oko suca, vi ste zadnji koji imate pravo govorit o sucima nakon onog vašeg dugogodišnjeg terora"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet