• hardek
    6.8k
    Malo previše su fokusirani na build-up a premalo kvalitete. To dovodi do toga da moraš imat puno igrača na svojoj polovici pa imaju jako sporu progresiju na terenu. Na kraju ne dobiješ ništa od tog silnog build-upa kad i kad protivnik ispadne ti ga nemaš kako kazniti
  • Zvonkec
    374
    Loksa ko iz najboljih mamićevih dana protiv nas
  • Kermit
    752
    Loksin broj 3 lagano trčkara uz svojeg igrača umjesto da mu ide u blok....

Ne znaš tko je žalosnijicod od ove dvije ekipe.
  • Slush
    1k
    Sad ce sugavi okot tovarski reci pa eto makni taj gol iz zaleda i svejedno bi pobjedili. Odvratni su. Zelim im sve najgore u zivotu.
  • Mr Anderson
    14.4k

Joj daj prestanite s tim teorijama o nekakvom puštanju. Igraju koliko mogu s ovim drugorazrddnim igračima. Da je bilo normalno suđenje i takvi bi izvukli barem nulu.
  • DrawTube
    7.1k
    Za jebanje mrtvih majki bi hlađenja dao bez obzira koliko je netko zasluzio
  • Xpert1992
    50
    Pozitivno je to kaj hajduk iz kola u kole igra sve gore.
  • Vratite nam Istok
    637
    Sad ces dobit jedan "NiSmO iStI".
  • Paggini
    73.1k
    Pa iskreno, gledajući cijelu utakmicu, Lokomotiva unatoč svojoj krljavosti, ima smisleniju igru od tovara, ovo što su tovari danas odigrali je za zatvor. Dobro je netko napisao - ovo danas je početak kraja Garcie na klupi, čim on odustaje od svoje ideje, to je uvijek kraj.
  • Jay
    2.7k
    Prafac Topić već smišlja nešto mudro- eto mi protiv Dinama dominirali u svemu pa izgubili, sad je lokomotiva kao donekle dominirala nekih 15-20 min, ali što im to znači kad je hajdukova obrana neprobojna.
    Lokomotiva se sasrala, a idući tjedan će letit terenon.
  • Bernard
    985
    Jel Lokomotiva pobjednik ako ima više ulazaka u zadnju trećinu?
    Ovo je baš loš nogomet, ako su ovo dvije ekipe koje se bore za drugo mjesto onda sam ja lud..
  • ShanKu
    1.8k
    Dobro mi isto nemremo očekivat da hajduk baš od svakog protivnika izgubi bodove. Mi moramo gledat da mi ne kiksamo previše kao prošle sezone.
    Sutra po 3 boda! :cheer:
  • don
    16.3k
    ima smisleniju igru od tovaraPaggini

šta imaš bit smislen kad ti protivnička ekipa iz nemoći pusti loptu i ti vrtiš okolo sa njom a pri tom ti ne radi nikakav, ne pressing nego ni trk da ti oduzme tu istu loptu?

Katastrofa od i jedne i druge ekipe, samo je jedna pustila loptu a druga je nije napucavala u kukuruze na napadača kojeg i nemaju.
  • Hnlovac
    3.6k
    Brzveze sam se nadao da smo blagoslovljeni ovim komentatorom umjesto kretena onog, ali ovaj je jednako loš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet