• hardek
    6.5k
    Malo previše su fokusirani na build-up a premalo kvalitete. To dovodi do toga da moraš imat puno igrača na svojoj polovici pa imaju jako sporu progresiju na terenu. Na kraju ne dobiješ ništa od tog silnog build-upa kad i kad protivnik ispadne ti ga nemaš kako kazniti
  • E46
    1.8k
    Eto ti sad Jelavicu mrtvu ti mater jebem
  • Zvonkec
    368
    Loksa ko iz najboljih mamićevih dana protiv nas
  • Kermit
    732
    Loksin broj 3 lagano trčkara uz svojeg igrača umjesto da mu ide u blok....

Ne znaš tko je žalosnijicod od ove dvije ekipe.
  • Slush
    1k
    Sad ce sugavi okot tovarski reci pa eto makni taj gol iz zaleda i svejedno bi pobjedili. Odvratni su. Zelim im sve najgore u zivotu.
  • Mr Anderson
    14.1k

Joj daj prestanite s tim teorijama o nekakvom puštanju. Igraju koliko mogu s ovim drugorazrddnim igračima. Da je bilo normalno suđenje i takvi bi izvukli barem nulu.
  • DrawTube
    7.1k
    Za jebanje mrtvih majki bi hlađenja dao bez obzira koliko je netko zasluzio
  • Xpert1992
    6
    Pozitivno je to kaj hajduk iz kola u kole igra sve gore.
  • Vratite nam Istok
    634
    Sad ces dobit jedan "NiSmO iStI".
  • Paggini
    71.2k
    Pa iskreno, gledajući cijelu utakmicu, Lokomotiva unatoč svojoj krljavosti, ima smisleniju igru od tovara, ovo što su tovari danas odigrali je za zatvor. Dobro je netko napisao - ovo danas je početak kraja Garcie na klupi, čim on odustaje od svoje ideje, to je uvijek kraj.
  • Jay
    2.7k
    Prafac Topić već smišlja nešto mudro- eto mi protiv Dinama dominirali u svemu pa izgubili, sad je lokomotiva kao donekle dominirala nekih 15-20 min, ali što im to znači kad je hajdukova obrana neprobojna.
    Lokomotiva se sasrala, a idući tjedan će letit terenon.
  • Bernard
    962
    Jel Lokomotiva pobjednik ako ima više ulazaka u zadnju trećinu?
    Ovo je baš loš nogomet, ako su ovo dvije ekipe koje se bore za drugo mjesto onda sam ja lud..
  • ShanKu
    1.8k
    Dobro mi isto nemremo očekivat da hajduk baš od svakog protivnika izgubi bodove. Mi moramo gledat da mi ne kiksamo previše kao prošle sezone.
    Sutra po 3 boda! :cheer:
  • don
    16.2k
    ima smisleniju igru od tovaraPaggini

šta imaš bit smislen kad ti protivnička ekipa iz nemoći pusti loptu i ti vrtiš okolo sa njom a pri tom ti ne radi nikakav, ne pressing nego ni trk da ti oduzme tu istu loptu?

Katastrofa od i jedne i druge ekipe, samo je jedna pustila loptu a druga je nije napucavala u kukuruze na napadača kojeg i nemaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet