• NitkoBitan
    31.9k
    Pobjedit cifute usred srbije u crnim dresovima bi bio antologijski potez. Imam jos jednu ideju za proslavu gola al to nek mi se Beljo javi privatno.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k

Ako misliš da rimski pozdravi gledatelje, to bih tetovirao
  • Pacho
    6.1k
    Ovo je teska lakrdija. Znaci ovaj vikend potencijalno odmaramo igrace za utakmicu koja se mozda nece ni igrati. Bravo UEFA.
  • Orc123
    13.3k
    Ma igrat ce se.....
  • NitkoBitan
    31.9k
    A za to ide kazna, nece se izvuc na rimski pozdrav. Imam bolju ideju, Beljo javi se :cool:
  • hardek
    6.5k
    Najbolje da u četvrtak 2 sata prije utakmice donesu odluku. To je situacija koja utječe na slaganje prvih 11 u nedjelju. Ako nema utakmice u četvrtak onda moraš manje rotirat protiv Slavena
  • Paggini
    71.1k
    kupovinu karte treba poslat Maccabiju presliku putovnice, dokaz o karti za let te mjesto boravka/hotel. Bolesno. Ne znam jel uopce dozvoljeno srpskim drzavljanima ic na tu tekmukadsemasazatalasa

Ekipa i ja u Backoj Topoli nakon sto smo izraelskoj vladi i Mosadu dostavili putovnice, potvrde o nekaznjavanju, domovnice, majčinu vjersku iskaznicu, osobnu na kojoj smo dodali -berg i -stein na prezimena, financijski izvještaj zadnjeg kvartala, social media profile na kojima imamo zastavu izraela i dickpickove obrezanih pimpeka

NCVSecF.jpeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube