• Tvrdica McTvrdi
    2.3k
    Otta Barica i na isto stavio narancastu periku - Radi Boric.Pacho

Au pm ovo tek sad vidim, ništa više ne će bit isto
  • Fan
    1.5k
    Pogledao sažetke i onu bitniju statistiku svih naših protivnika u EL (šutevi u okvir, xG, velike prilike pa idem redom kak igramo protiv njih.

Maccabi je odigrao najbolju utakmicu od svih, i to u gostima protiv jednog PAOKa koji nam je rak rana i izmelje nas svaki put doma. Bili su bliži pobjedi iako je remi fer, ali su imali 3 zicera i još 2-3 brutalne prilika i neće nam biti lako protiv njih ni najmanje ako ponove ovakvu utakmicu. Igraju jako visok pressing kolko sam skužio, ali im obrana ispada i koma je tak da to moramo iskoristit, a i mislim da nam paše takav stil gdje prepustimo loptu protivnika i onda ih ubijemo na kontru ko Fener.

Malmo je smiješan, neću se zadržavati na njima, Ludogorets ih je uništio.

Celta isto, Stuttgart ih je ubio.

Lille odigrao jako loše doma protiv jednog Branna. Ne samo to, nego je Brann zaslužio i vodit u prvom pol, imali i stativu, a Lille 2 polušanse.I u drugom poluvremenu je Brann bio dobar, nije iskoristio jednog zicera, opet pogodio prečku...al je na kraju Lilleova kvaliteta presudila, jednostavno imaju brže i bolje igrače i jbg. Ali takvom igrom ima tu Dinamo što tražiti.

Betis užasan doma protiv Foresta, trebali su ih ubit.

Steaua dosta slabo protiv Eaglesa, nemam pojma kak su to dobili. Dobro su krenuli u tekmu, prvih 15 minuta stvorili i par dobrih šansi, ali onda potonuli skoro skroz i do kraja tekme imali par šansi, a Eaglesi bome stvorili nekoliko top prilika i par zicera, remi bi bio najpošteniji, ako ne i pobjeda Eaglesa.

Midtjyland mi se prvo činio kao lagana pobjeda, a u prvom poluvremenu osim smiješnog gola nisu napravili apsolutno ništa, još je Sturm promašio čisti zicer. U drugom pol Danci nešto bolji, ali ništa specijalno, Sturm primio još jedan smiješan gol jer je golman rupa i to je bilo to.

Ukratko, dosta loše predstave naših protivnika, osim Maccabija koji nam je slijedi za 6 dana. Nadam se da su se ispuhali protiv PAOKa, da ćemo bit pravi i maznut 3 boda u Smrdiji.
  • NORTE
    20.3k
    Ovom pobjedom nama apetiti i trebaju rasti, a cilj bi nam svakako trebao biti TOP 8 klubova na kraju prve faze.

U slučaju izbacivanja Maccabija i obračunavanja onih bodova navijamo za GOSTE u ovim tekmama:

Lyon (Pot 2) v Salzburg
    C. zvezda (Pot 2) v Lille
    Ferencvaros (Pot 2) v Rangers
    Celtic (Pot 2) v Roma
    V. Plzen (Pot 2) v Porto
    Fenerbahçe (Pot 2) v A. Villa
    PAOK (Pot 2) v Betis
  • vjeko1701
    19.1k
    Tu je zasad 0 a još su kritični parovi Lyon - RBS i PAOK - Betis. U ostalim utamicama su mi gosti favoriti. Bojim se da bi to lagano moglo biti ispod 2 boda.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k
    Pitanje je samo je li Makabiju to sad stvarno bila jedna na sto maestralna utakmica, ili mogu ponoviti nešto slično opet, a to može znat samo netko tko ih prati
  • pencilneck
    991
    Prosjek će skoro sigurno biti ispod 2. A onda nam je više manje svejedno je li to na kraju 1.01 ili 1.99 bodova. U oba slučaja imamo istu prednost/zaostatak nad klubovima koji osvajaju cijele brojeve bodova. Jedino može biti bitno u odnosu na preostalih 6 klubova kojima će biti otkazane utakmice s Maccabijem, u slučaju da završimo bodovno poravnati s njima pa se gleda tko ima veću decimalu.

Bitno je samo da prosjek ne padne ispod 1 boda jer bi to bilo baš jako loše za nas.
  • criticus
    5k
    Al ako se otkaze, mi onda nemamo koeficijent za tu utakmicu ni financijsku nagradu. U prijevodu branimo 3 boda u 7 utakmica. U ovakvom sustavu gdje bod ili 2 određuje jel ideš direktno u LP, playof ili Q2 je to veliki hendikep.
  • NORTE
    20.3k
    Pitanje je samo je li Makabiju to sad stvarno bila jedna na sto maestralna utakmica, ili mogu ponoviti nešto slično opet, a to može znat samo netko tko ih pratiTvrdica McTvrdi

Zapravo još ne znamo ni hoćemo li odigrati tekmu protiv njih, ali izgleda da su po prikazanom u Solunu oni vrlo ozbiljan protivnik.
  • pencilneck
    991
    Ne zna se što će biti s koeficijentom. A za financije bi dobili ono što nam pripada. Svaki bod vrijedi 150.000 eura, dakle ako smo protiv Maccabija dobili npr. 1,5 bodova, pripalo bi nam 225.000 eura od te utakmice.
  • Orc123
    13.3k
    Ja mislim da Izraelce nece izbaciti...
  • NitkoBitan
    31.9k
    2.45 na nas. I nismo neki favoriti.
  • Hnlovac
    3.5k
    prevelik je to lobi
  • Niko1986
    3.8k
    Službeno bez gostovanja u Srbiji.