• Liks90
    3.6k
    Prešli smo 700
  • deda
    41.4k
    1.000 komada cca za Slaven. Ritam koji nije preoptimističan tj. ne ukazuje na više od 8-9 tisuća ljudi u nedjelju.
  • Vuki23
    7
    nr vidim nikakav razlog za tako malu prodaju
  • deda
    41.4k
    Nemam pametan odgovor. Fakat bi trebalo napravit nekakvu anketu tj. analizu.
  • Liks90
    3.6k
    Možda će sutra ic bolje, nije panika…tekma je u ned…
  • Hnlovac
    3.5k
    Ma bit će to skroz dobro
  • Dani Olmić
    2k
    Ne ide mi u tikvu zasto ulaznice ne idu bolje…
    Vise nije sezona za ljetovanje…neznam koji k** je sad opet razlog
  • Mikato01
    107
    Radim u školi i pričam stalno s klincima o tom ko ide ko nejde na tekmu. Mogu potvrdit da je ovo kaj si rekel baš velika istina. Stalno mi govore "joj ja bi išao/išla, al mi mama neda jer bude kiša".
  • Marktwain
    888
    Mame bi si trebale naći nekog posla, a ne braniti djeci zabavu i potencijalni dobar odgoj.
  • deda
    41.4k
    Ljudi, ajmo pozitivno. Zovite prijatelje i povedite mame i žene. O kiši nema vise jer je neće biti.
  • Fan
    1.5k
    Također u krugu ljudi s kojima obično idem na tekme se dosta njih odlučuje radije ostat doma ili gledat tekmu u bircu u ovom periodu zbog 2 razloga: potencijalna kiša i šrot piva. Zapravo ih nije briga dal je šansa za kišu 5% ili 95%, čim je i mala šansa, ne ide im se riskirat...
    Jbg, ali dok dobijemo novi, natkriveni stadion, vjerujem da će porast posjećenost drastično tako da uopće ne brinem o trenutno "slabijem" stanju, iako je i 10k fakat brutalno s obzirom na bližu prošlost.
  • Paggini
    71.3k
    Ne ide mi u tikvu zasto ulaznice ne idu bolje…Dani Olmić

8-9k na slavenu je jako solidna brojka, ne razumijem ova naricanja sudbine svaku jebenu tekmu
  • NORTE
    20.3k
    Očekujem da na Slavenu prijeđemo 10k.
    Dobra prognoza, rokanje Fenera, sve je tu.
  • Bosskovitz
    19.2k

Ne znam zašto se toliko čudimo ovdje na temi, moja baka bi rekla "k'o pura dreku". Ljudi nisu racionalni, ne gledaju svi kakva je prognoza nego naprosto nemaju poriv da idu na utakmicu kad je vani sivilo, magla i kiša - bez obzira na prognozu koju niti ne pogledaju. Oni koji pogledaju, recimo Weather app na iPhoneu, piše im da je u nedjelju 40% šanse za kišu i iako je niže vrlo jasno naznačeno da se radi o sitnoj kiši koja neće padati za vrijeme utakmice, već tu će mnogi odustati. Pa čak i oni koji će to vidjeti, imat će mentalnu sliku mokrog stolca i hladnoće te im neće biti privlačno. Ne govorimo ovdje o 5-6 tisuća najzagriženijih nego o onih par tisuća razlike od 8.000 do 12-13.000 za Slaven Belupo kojima je to presudno. Uzročno-posljednična veza između lošeg vremena pred utakmicu, odnosno najave lošeg vremena za utakmicu, i ispodprosječne posjete je vidljiva golim okom; nije pitanje nečijeg mišljenja.

To je naprosto bolesna realnost ovog stadiona s kojom trebamo živjeti još godinu i nešto sitno. Nema smisla da se pravimo da car nije gol i ignoriramo ono čega smo svi svjesni - na većinu nas ovdje to ne utječe i većina nas pogleda kakva će biti prognoza samo da bismo znali što obući za utakmicu - ali na mnoge druge, jbg, utječe.
  • deda
    41.4k
    Od ponoći je otišlo 150 karata što je lijep ritam za drugi dan prodaje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.