• prefontaine
    3.9k
    Prije dvije godine, u gotovo isto vrijeme, protiv istog protivnika sam s klincima bio na utakmici, i tada sam pomislio "jebote koliko nas je protiv mrtvog Slavena".
    A bilo nas je:
    Stadion Maksimir, Zagreb, 16.09.2023. 17:00
    Gledatelja: 6.404

Screenshot-20250926-112538-Gallery.jpg

Malo smo se razmazili, ne ide to baš preko noći
  • NKDZ86
    5.8k
    bilo bi dobro i pošteno kad bi klub dao popust (kao i za članarinu što je) na ulaznice za djecu do 12 g.
  • jedan u nizu
    15.4k

Zar nije nešto da djeca do 12god, koji su članovi, imaju besplatan ulaz?
  • Papastrumf
    19.4k
    Djeca do 12 god, a koji su clanovi kluba, imaju besplatne ulaznice.
  • criticus
    5k
    Djeca do 12 god, a koji su clanovi kluba, imaju besplatne ulaznice.Papastrumf

ali samo za Zapad gore zar ne? Mislim vjerojatno će se uvesti neki popust za djecu u trenutku kada se napokon ukinu besplatne ulaznice za članove.
  • Paggini
    71.3k
    @NORTE nema tema bug nego ga ima cijeli forum, kad prvi post iduce stranice se ne vidi do jos jednog ili dva iduca posta
  • NORTE
    20.3k

Mislio sam da je možda i do veličine teme koja je već na 1500 stranica.
  • Junina
    14
    Bio s klincima jučer u Areni na rukometu i nakon one atmosfere od dan prije, više mi ništa nije imalo smisla! Sve nekako plihnjavo i mlako, tak da se ide u nedjelju pa makar padale sjekire :)
  • deda
    41.4k
    300 komada danas otišlo. ide to ok.
  • Dzoni
    2.1k
    Kupujte karte pa će ić bolje, vrlo jednostavno
  • NKDZ86
    5.8k
    imaju da, samo za zapad gore. šta ako roditelj ima godišnju za sjever ili zapad dolje, a djeci ne treba godišnja jer nejdu redovito?
  • BlueVelvet
    343
    Sutra kako je vikend i lijepse vrijeme ce karte puno bolje krenuti.

ne treba se zamarati zasto je sada prodano xy karata 2 dana prije a za proslu xz karata, brojke ce biti tu negdje, variraju ovisno o vremenu, protivniku, atmosferi...

velik pomak je napravljen i sada gledamo na utakmice sa manje od 10k kao neuspjeh, prije par godina nam je to bio sf.

novim stadionom prvo privremenim a onda i maksimir mozemo dalje graditi kult odlaska na utkamice i igrati se brojki, tada nas ceka pravi posao, sada jos je tako kako je
  • prefontaine
    3.9k
    broj gledatelja na Maksimiru u utakmicama između Dinama i Slavena koje su igrane u sličnom terminu kao ova što slijedi:

05.10.2019., 1.511
    19.09.2020., 354 - korona
    01.10.2022., 3.630
    16.09.2023., 6.404 tada se na temi priželjkivalo 5-6 tisuća
  • reziser
    7.8k
    Bio s klincima jučer u Areni na rukometuJunina

e tam je bas bila prava astmosfera :rofl:
  • Junina
    14
    užasna je bila, pokupili se na početku drugog poluvremena!
    Sama igra i naboj je bil kao da se igra neka prijateljska tekma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.