• Liks90
    3.7k
    ZD2 je u ponudi još 71 ulaznica
  • deda
    41.9k
    Imam dobru vijest za strpljive. Ustupanje ulaznica bit će omogućeno do pred početak utakmice. TAko da oni koji još nisu nabavili ulaznicu za sjever dolje - udrite F5.
  • NitkoBitan
    32.3k
    Nek klub izda obavijest preko drustvenih mreza.
  • Liks90
    3.7k
    I još je stavljeno u ponudu ZD3 i ZG2 kao sto vidite
  • bbb medimurje
    4.6k
    Nikad nebum shvatil zakaj se to radi s zapadom gore
    Kuzim da je sektor 4 za sponzore i mozda skolu nogometu ali cijeli sektor da je prazan i ne stavi se u prodaju...
  • Liks90
    3.7k
    Ulaznice gotovo pa se i ne prodaju…šteta…
  • fakin
    1.5k
    tko je htio kupio je, ovo u zadnji tren kupuju oni koji bi išli da je vani sunčano i 20 stupnjeva. a najavljena je večeras oluja i teško je vjerovati da će u zadnji tren biti boom s kartama.
  • Dudu
    2.7k
    Ako bude 15k, nije loše
  • NitkoBitan
    32.3k
    a najavljena je večeras olujafakin

Koja mrtva oluja. Svaki drugi dan u Zagrebu izgleda tako, oblacno i jesenska kisa.
  • fakin
    1.5k
    a već smo prošli 578. puta ovu temu. veliki dio ljudi ide u maksimir ovisno o vremenu. kad vide da cijeli dan pada i znaju da će sami stadion biti natopljen i sve mokro i još su najavili da će padati i za vrijeme utakmice jednostavno odustanu od dolaska i ostanu kući. to je onaj dio ljudi koji radi razliku u ovakvim utakmica jel nas 14-15 tisuća ili 21-22 tisuće na stadionu.
  • Keyser Soze
    16.5k
    Meni je prošlogodišnji Monaco bio jedan od najjačih navijačkih izdanja te sezone, a na stadionu nas je bilo 12k, volio bih da i danas bude ta razina, a ako bude, biti će nebitno je li nas večeras 10, 15, 17 ili 20 tisuća.
  • nemapredaje
    6.4k

Ok, al ti si spomenuo oluju. Kakva jebena oluja?

Kiša kao i svaka druga, dakle ništa novo.
  • Mihael2305
    561

Snapchat-723075026.jpg

Isprike blubačima na slici (slikano prije tekme, tijekom utakmice se navija.). Jedno od najkišovitijih utakmica gdje sam ja prisustvovao. Nije mi žao niti će mi ikada biti, sve za dinamo.
  • NORTE
    20.7k
    S obzirom na prognozu za danas i općenito loše vrijeme već drugi dan, kupljeno je stvarno dosta ulaznica.

SG otišlo 2500+
    ZG otišlo 2500
    ZD otišlo s ložama 5000+

Za mene je tih 14.500 izdanih u ovim i očekivanim vremenskim uvjetima sasvim pristojan rezultat.
  • Agramer86
    752
    taj dan pljusak nije stao od 19:00 kad sam izašo iz auta na Heinzelovoj do pol 12 kad sam ušo u auto poslje tekme. Piva mi se konstantno refill-ala kišom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.