• NORTE
    20.3k
    Kule
    Vidović Mudri Bakrar
    Villar Bennacer
    Vinlof Galešić KTC RPG
    Filipović
  • vjeko1701
    19.1k
    Stojković neka počne ovu.Mali Zeus

Hrabra predikcija - ako se ovo dogodi, gubimo 0:3
  • Mikina lijeva kopačka
    318
    Ovaj zadnji komentar je sarkazam rekao bi, ali ostali koji lamentiraju i pametuju a ne znaju da Stojke ima suspenziju??

Pa fakat, jel netko pročitaio najavu :lol:
  • NKDZ86
    5.8k
    slažem se sa svim stručnajcima i stručnim štabom ovdje na zoni, igrače treba odmoriti.
  • hardek
    6.5k
    Bennacer (ako može), Villar, Kulenović, Galešić, Vidović, Vinlof. Ovih 6 ili 5 ako Bennacer ne može bi volio vidjeti u prvih 11 protiv Slavena

Edit: + Bakrar ofc
  • cron1ck
    2.1k
    Strah me da od previše zamjena ne bude kao poslije Hapoela nesretni Rudeš
  • Dudu
    2.7k
    Ja da sam na mjestu Kovačevića stvarno bi se ubijao od razmišljanja kako sastaviti momčad.

Nerezonski mi zamijeniti svih 10 u polju, ali zanesem se i krenem pisati i ispadne da mijenjam sve :rofl: pa vratim neke nazad, pa opet možda ga odmoriti haha
  • NitkoBitan
    31.9k
    Taman mislis da tjedan ne moze bit bolji i uvale nam Bela za vikend :rofl:
  • Hnlovac
    3.5k
    Teža tekma od Fenera po meni
  • bbb medimurje
    4.5k
    Ja bi odmorio misica, zajca, godu i belju definitivno, treba vidjeti kaj je s dominguezom, odnosno ak je 'nacet' jos od poljuda
    Velincicu isto mislim da bi odmor dobro dosao ali neznam bas ak je rpg spreman uskociti odmah od prve
    Bakrar i vidovic isto od prve
    Jedino ak bennacer nemoze onda nazalost opet misic mora

Neva
    Valincic galesic MCKenna MPV
    Bennacer
    Bakrar ljubicic villar vidovic
    Kule
  • Rakovica1986
    1.1k
    Sa velikim brojem promjena jasno ulazimo u rizik gubitka bodova, no mislim da je ovo idealan trenutak da doslovno promjeniš skoro cijelu ekipu jer se prvenstvo neće izgubiti protiv Slavena.

Ako dobijemo, imamo igrače iz drugog plana koji će bit svjesni da je svaka ovakva njihova + minute što poberu u jačim utakmicama. Ako sjebemo Kova ima valjan razlog svakome pokazati i objasniti zašto ne dobiva minute.

Filipović
    Valinčić-KTC-Gale-Vinlof
    Bennacer
    Mudri-Villar
    Bakrar-Vidović
    Kule

Ovo je i dalje najjača momčad lige, ma koliko neuigrani bili.
  • Slodobnjak Marka Roga
    14
    Al ovaj Slaven je lud ove godine, jednu tekmu odigraju top, drugu su u kanalu. Bas cudna ekipa i ne znam sto ocekivati od njih
  • vlatkomarkovic
    2k
    Volio bi da krenemo s novim bekovima i Bennacera… Mislim da je ovo prava prilika da vidimo da li zamjene mogu pobjeđivati u HNLu
  • Chempers
    865
    Sa velikim brojem promjena jasno ulazimo u rizik gubitka bodova, no mislim da je ovo idealan trenutak da doslovno promjeniš skoro cijelu ekipu jer se prvenstvo neće izgubiti protiv SlavenaRakovica1986

Slažem se s ovim. Stvarno idealan trenutak za tako nešto jer raspored počinje biti faktor a Slaven doma je jedna od najpovoljnijih utakmica što možeš imati. Ako ce Kovacevic robovati uvijek istom sastavu, odnosno 13-14 igrača to će se prije ili kasnije osjetiti. S obzirom na situaciju bitniji je Maccabi i tu treba biti na 100%.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet