• Fan
    1.5k
    Ni pod razno ne treba mijenjati svih 11 igrača. Nevistiću treba samopouzdanja, jedan od stopera za stabilnost, Ljubičić, Lisica i možda čak Hoxha, sad kad ga ide da to i kapitalizira.
    Kulenović, Bennacer (ako je spreman od prve minute), Villar, Galešić, Vinlof i RPG (isto ako je spreman od prve minute).
  • Crusades
    19k
    Ja bi: Neva - Vinlof - Mckenna - Galešić - Valinčić - Bennacer - Villar - Ljubičić - Vidović - Kule - Bakrar
  • prefontaine
    3.9k
    Jbt ja ni u Manageru utakmice kupa nisam igrao s 11 novih, pojedinci bi u prvenstvu to probali. Idealna prilika za sjebat sve što živimo zadnjih 5 dana.

A i mislim da Kovačević definitivno neće ići u tako drastične promjene, ako ni zbog čega drugoga onda barem zbog respekta prema svom bivšem klubu.
  • NitkoBitan
    31.9k
    Nevistiću treba samopouzdanjaFan

Ovo su upravo one utakmice u kojima golman moze samo izgubit samopouzdanje (ako ga uopce ima nesto). Od samo nekoliko prilika koje ti kreira Slaven ako primis komad dva u krcu si, a ako to obranis nista posebno, zivot ide dalje.

Ako je poslije clean sheeta na Poljudu ovako nesigurno izgledao protiv Fenera ne znam kaj bi se tocno trebalo dogodit da ga Slaven doma "digne".

Ja sam svakako za opciju Filipovica jer je Nevistic najbolje izgledao onda kad mu se zaklimala pozicija prvog golmana. Daj Filipovicu Slaven i reci Nevisticu da izvoli branit protiv Maccabija kak spada, znaci hvatas lopte sa svojih 2 metra u svojih 5 metara inace imamo drugog dvometrasa koji moze isto radit.
  • vjeko1701
    19.1k
    Jednostavno. Odmoriti Mišića i Zajca, vidjeti dal Benaccer može barem 60 minuta i kako funkcionira sa Villarom. Dati Bakraru šansu od prve minute koju je zaslužio i zamjeniti standardnu minutažu Kuleta i Belje. Kule prvih 60, Beljo zadnjih 30. Ako je pak povoljan rezultat, umjesto Belje možda probati Vidovća kao povučenu špicu.
  • hardek
    6.5k
    Valinčić se nenormalno troši svaku utakmicu. On mora odmorit ili riskiramo ozljedu jer protiv Maccabija mora igrat posto za Europu drugog nemamo. 4 utakmice u 13 dana je too much
  • NoSkillan
    128
    ne znam hoce vidovic moci igrat nakon sto je onoliko zestoko proslavio pobjedu sinoc...
  • vjeko1701
    19.1k
    A koga umjesto njega?
  • NoSkillan
    128
    mikic? moramo kad tad njega krenit gurat
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k

Jel živ Mikić? Ako je nek sad počne, kad ce dobit priliku ako ne protiv najslabije HNL ekipe (uz Vukovar).
  • NitkoBitan
    31.9k
    ne znam hoce vidovic moci igrat nakon sto je onoliko zestoko proslavio pobjedu sinoc...NoSkillan

Kaj? Nesto sam propustio izgleda...
  • NoSkillan
    128
    pogledaj video na dinamovom instagramu tamo di igraci sjede pred sjeverom, ali obrati pozornost na vidovica
  • austrijanac
    7.9k
    Ajmo stvorit teorije zavjere tamo gdje ih nema.

Zakaj ne, jebeš euforiju i blagostanje.
  • Crni86
    15.6k
    Neki nekada nisu ni dolazili pod sjever slavit pa im se nije zamjeralo. A misic isto peder, umjesto da sjedne s ekipom na pod on na stolcu glumi frajera

Naravno da je decko tuzan sta nije participirao zadnje dvije utakmice. Ne znam kome je to imalo cudno.
  • Hnlovac
    3.5k
    Meni je bas jak prizor Misica na stolici. Mozda bih vise volio da je to napravio Zajc pa da ima u simboliku ali i ovak mi je fora
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet