• NORTE
    20.3k
    Jel netko čitao uopće moju najavu??? :rofl:Kumerle

Meni se u glavi od sinoć već mota kad ćeš otvorit temu i za Maccabi i mislim da nam je potrebna kroz maksimalno dan-dva :cool:

Za Slaven bih svakako rotirao i dao priliku drugim igračima.
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k

Bome mi je priznajem promaklo da je još suspenzija zbog crvenog :yikes:
  • MarK
    1.1k
    Prilika Vinlofu, Villaru, Mudrom, Stojketu, Vidoviću da razvale i pokažu od čega su sazdani. Rekao bih čak kvalifikacijska za Mudrog i Villara pošto su u zrelim igračkim godinama da se vidi jesu li za garbage time ili nešto više. Volio bih i da Kule i Bakrar startaju.
  • marcio amoroso
    46.2k
    Mišića je potrebno odmoriti, a ni Zajc sigurno nije spreman za 4 utakmice u 12 dana jer sam uvjeren da će protiv Maccabija startati. Obranu ne bih dirao osim ako Godu zbog ramena treba odmoriti. Krila bih ovu tekmu rotirao i dao start Stojketu lijevo te Bakraru desno.

Neva- Moris, Sergi, McKenna, Vinloef- Bennacer, Villar, Ljubo- Bakrar, Beljo, Stojke
  • deda
    41.4k
    NEMRE STOJKE :lol:
  • Efes Pilsen
    12.9k
    Da pocnem novi trend - neka igra Varela, u igru s njim!!
  • marcio amoroso
    46.2k
    NEMRE STOJKE :lol:deda

E jbg :rofl:
    Onda Vida lijevo.
  • Jurki
    19.7k
    Neva,
    Valincic 1.pol (Rpg) drugo. Galesic, Teo, Vinlof
    Bennacer, Villar i Vidovic
    Krila Bakrar desno, Varela lijevo
    Kule u špicu.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Ne vidim razlog zašto Varela ne bi startao, ako ne će sad kad će? Definitivno je bolje sada izrotirati i odmoriti ekipu što je više moguće nego sljedeći vikend nakon još jedne europske utakmice, kada bu Lokomotiva
  • Fatos Beqiraj
    217
    Kule ce startat ja mislim, mozda cak Mudri odmjeni Ljubicica jer nema Stojkovica, Vidovic lijevo, Villar umjeto Zajca, Misica mozda zamjeni Bennacer ili Soldo
  • marcio amoroso
    46.2k

Isto kao i Zajc. 4 tekme u 12 dana za igrača koji nije igrao dugo je previše. I za Hoxhu sam uvjeren da će startati protiv Maccabija pa nek protiv Slavena uđe u drugom ili odmori.
  • Mr Anderson
    14.1k
    Ne znam koga odmoriti, jasno je da se ne može staviti 11 novih igrača koji nikad nisu skupa igrali. Neke možda bolje forsirati dok ih ide (npr. Hoxha, Zajc). Ja bih ovako npr.:

Neva
    RPG (KTC) - Gale - McKenna - Vinlof
    Bennacer - Villar - Zajc
    Bakrar - Kule - Hoxha
  • Mali Zeus
    19.6k
    Stojković neka počne ovu.
bold
italic
underline
strike
code