• cibona
    6.3k
    S obzirom na to da su genocidni zločinci odigrali današnju utakmicu, sumnjam da ih planiraju izbaciti iz europe...
  • Dinaminjo
    1.7k
    Dinamo prvi na tablici..

..just saying
  • Sibirski plavac
    6.4k
    Malmo izgubio, Macabi remizirao, Midtylland i mi dobili svoje tekme

Neloša Luda gora
  • Pacho
    6k
    I koje su nam od danasnjih i sutrasnjih tekmi bitne ako dode do onog s prosjekom bodova?
  • Sibirski plavac
    6.4k

Neam pojma...
    Lagano, pobjedimo sve preostale tekme i boli nas ona stvar. :cool:
    A oni nek onda broje koliko će bodova dobiti/neće dobiti.

Mene najviše zanimaju naša dva skandinavska gostovanja. Kako ćemo se tamo postaviti, Kod njih se znaju mučiti i jače ekipe.

Ma da, luda gora je večras pokazala da se može. :cool:
  • dd29
    824

Malmo je najjadnija ekipa od svih naših protivnika, njih se najmanje bojim, tj ne bojim se uopće. Gostovanje u rangu slovana prošle sezone, takav i rezultat očekujem.
    Gledao sam ih protiv kopenhagena (koji je otprilike razina dinama) i kopenhagen ih je deklasirao. U prvenstvu su šesti, lakši pucački trening.
    Midtjylland je druga priča, to i mene zanima kako će biti.
  • Chempers
    865

Malmo je daleko od neke top ekipe. U Švedskoj ni blizu vrha, Ludogorets ih po statistici nadigrao danas, a i taj Ludogorets je puno slabiji nego prije što smo mogli vidjeti protiv Rijeke. Svi nekako prelako otpisuju Maccabi al meni se čini da je ovo čak i veći "must win"
  • dd29
    824

Po meni maccabi dosta bolji od malmoa, danas ravnopravni na toumbi, a znamo kako su tamo naši klubovi prolazili. Imaju par odličnih igrača, Dor Peretz je meni top igrač, lik je i nedavno dao 2 gola italiji u dresu izraela.
    A must win nije nijedna utakmica, ima ih sasvim dovoljno, svi će si međusobno poizbijati bodove, uvjeren sam da dinamo (pogotovo nakon večeras) ide u top 8.
  • Sibirski plavac
    6.4k
    Baš to. Ljudi izvukli bod na Toumbi gdje su recimo sva 3 naša kluba zadnjih godina ispraćena kući s golijadom.

Ne treba podcjeniti ni Maccabi ni FCSB, a ni Malmo. Takvi "mali" klubovi ukoliko ih se podcjeni mogu zapapratiti. Sjetimo se pretprošle sezone gdje ti izbacuješ jednog Betisa, a samo prije par mjeseci izgubio si od Balkannija.

Korak po korak i ajmo dalje. Prvo, Slaven za vikend. :strong:
  • Ijayi Atiemwen
    4k
    Ne treba podcjeniti ni Maccabi ni FCSB, a ni MalmoSibirski plavac

Ni Slaven u nedjelju, nema mjesta za kiks. Napunit Slaven i ići s današnjim pristup na Maccabi
  • marcio amoroso
    46.2k
    Za Dinamo je puno bolje da je Maccabi odigrao dobro i uzeo bod na Toumbi nego da je tamo pregažen. Ući ćemo kako treba u tekmu, a to je najbitnije i onda vjerujem možemo do bodova.
  • NORTE
    20.3k
    Trump zaustavio moguće izbacivanje

"IZRAELSKI nogometni klubovi izbjegli su izbacivanje iz svih UEFA-inih natjecanja, pišu izraelski mediji. Reakcija iz Sjedinjenih Američkih Država stigla je uoči glasanja Izvršnog odbora UEFA-e o izbacivanju Izraelaca zbog ratovanja u pojasu Gaze.

Navodno bi odluka o izbacivanju izraelskih klubova prošla uvjerljivo da se glasovanje održalo, no reakcija iz SAD-a ga je otkazala. Navodno su američki diplomati direktno lobirali kod čelništva UEFA-e da glasanje ne dođe na dnevni red."
  • Jurki
    19.6k
    UEFA je apolitična organizacija, koja ne dozvoljava petljanje politike u njezin rad i odlucivanje.
    Isto tako svako isticanje politickog opredjeljenja na utakmicama pod okriljem UEFE ce se rigorozno kaznjavati.

Svaka im cast jer kad je vrlo malo dogorilo, naguzili su se i pogazili sve stavove.
  • NitkoBitan
    31.9k
    UEFA je apolitična organizacija, koja ne dozvoljava petljanje politike u njezin rad i odlucivanje.Jurki

Nadam se da se zaebavas.
  • Jurki
    19.6k
    sarkazam prijatelju. Teski sarkazam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url