• Infinity
    19.7k
    Bit cu zao, pa cu reci da taj pokolj traje desetljecima i da pola godine ili godinu cekanja nece napraviti bas nista.

Sve i da ih izbace ove sekunde, nece se dogoditi bas nista. Ucinak 0.00%, kao i u slucaju Rusije. Jesu li se rusi povukli iz okupiranih regija? Kako da ne. Napreduju i imaju samo jedan cilj, napredovati i dalje.

Tako ni ovi nece stati, boli ih k* za nogomet. Nogomet je glavna sporedna stvar na svijetu, ali i dalje samo sporedna. Ima Izrael daleko vise interesa od nogometa. Njima je bitnije istjerati sve iz Gaze nego samo postojanje nogometa, a da ne pricamo o nekom privremenom izbacivanju. Jednog dana kad zauzmu koliko su zeljeli rat ce stati, a isti je slucaj i s Rusijom. Potpisat ce se primirja, velike sile ce pricati da su nesto napravile, ovi ce se igrati prijatelja kao Amerika i Japan, a njihove reprezentacije i klubovi ce uskoro zaigrati medjunarodna takmicenja.
  • Progressive overload
    277
    Nemam kaj dodati, točno u sridu.
  • Droljo
    21.4k
    Zbog nogometa budu još više izgubili podršku od naroda. Treba ih izbaciti.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k
    Jedini koga je nogomet spriječio su ovi glupi Katalonci kaj su se uznemirili kad su rekli da Barca nebu igrala La Ligu ako nastave sa separacijom hahaha
  • Pacho
    6k
    UEFA kojoj u upravi sjedi kozojeb iz drzave koja je jedna od najvecih financijera raznih kozojebskih glavosjeca jamacno jako brine o djeci diljem svijeta

money-crying.gif
  • Infinity
    19.7k
    Jasta ce. Nogomet u Izraelu svakako nije neka bitna stvar ni medju sporednim stvarima.

Njima se vise daje na vaznosti ako ih se izbaci sad, pa se zbog njih trazi neko rjesenje. Treba ih izbaciti nekad kad UEFA-i to ne predstavlja ni najmanji problem. Tako im pokazes da se neces sekirati oko njih. U svakom slucaju mislim da ih treba izbaciti, ali s obzirom da to izbacivanje nece donijeti nikakvog efekta, treba ih izbaciti kad nama ostalim to ne predstavlja nikakav problem.
  • Droljo
    21.4k
    Gledam židove, pola sata je prošlo i dosta su bolji od PAOKa. Ne mogu im ovi ništ a moglo je glatko bit 0:2 ili 0:3 da golman grka nije rasturio u par navrata... 0:0 je još uvijek.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Dugo bolju nižerazrednu (dakle ne iz prvog ešalona) momčad od Maccabija nisam gledao, unatoč poništenom golu.

Tehnički, taktički, kompaktno. PAOK obično doma igra fanatično i sve izdominira, ovi su ih sjajno umrtvili i stavili pod pritisak.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k
    Kaj onda, pristajemo ipak na ovaj decimalni broj bodova?
  • Maximo
    816

Kad vidim ovo, ipak ne zvuči ko loša ponuda :lol:
  • NitkoBitan
    31.9k
    Alo izbacite ih kaj cekate p vam m, show them the red card!!

Primamo i decimalne i cijele bodove, samo daj daj daj...
  • Maximo
    816
    Igra se malo veći intenzitet nego u hnlu :sweat:

Baš me zanima kako ćemo se mi tu snać
  • Sibirski plavac
    6.4k
    Midtylland rutinski protiv Sturma.
  • Z brega sam
    152
    Danci rijesili Sturm.
bold
italic