• MarK
    1.1k
    problem je što je sad jedna skupina i svi bi imali i gol razliku 3:0 koja isto puno znači baš zbog toga. Najpoštenije je onda da ubace nekog random lucky losera iz playoffa ili kijevski Dinamo.
  • Marcinko
    796
    Ček,fkt? Kao odigrat će s paokom, ovi im uzmu 3 boda,izbace ih i onda mi dobijemo 1,9?Maximo

Ne znam je li već netko pisao, ali vidim i po medijima da se stalno stavlja decimala, pa me zanima zaokružuje li se na cijeli broj (u ovom slučaju na 2) ili fakat dobiješ 1,9 bod.
  • Maximo
    816

Ne znam provjereno, ali pričali su dečki par stranica prije o toj temi...i navodno je stvarno decimala, kaj je ravno lakrdiji :D Ako to uefa nazove pravednim
  • Progressive overload
    277
    A i Zrinski je bio u jednoj ligi. I to nije bilo pošteno prema nekim klubovima. Neki su dobili bodove, neki nisu.
  • Vratite nam Istok
    631
    Ne bih bio u koži glavonjama u UEFA-i, s jedne strane te stišče katarski novac, s druge strane židovski utjecaj i novac. Nek se malo preznojavaju kad su vječno s glavama u pijesku i trče samo za lovom.
  • Infinity
    19.7k
    Aj molim te da pronadjes o kojoj sezoni je rijec i s kim je Zrinjski ili ako hoces Zrinski igrao.

UEFA takmicenja s ovim sistemom se igraju tek jednu sezonu. Zrinjski je prosle sezone u play offu miki maus lige nasamaran od strane Vitorie Guimaeaes, te tako nisu ni igrali nikakvo ligasko takmicenje.

Jedini put kad su oni profitirali zbog UEFA izbacivanja je bilo prije skoro 20 godina kada su prosli dalje u kvalifikacijama za nesto, iako im je Partizan dao 11 komada.
  • Pip
    459
    Prica covjek o Zrinskom Osjecko i prošloj sezoni 1. NL
  • Progressive overload
    277
    Kako je kolega Pip gore napisao, pričam o Osječko Zrinskom. Mislim znam da nije UEFA natjecanje ali je isto ligaško natjecanje kao i EL.
  • Maximo
    816

A oni će pogledat poučak iz druge hrvatske lige nikad ko primjer....
  • Vratite nam Istok
    631
    Poučeni iskustvom od prošle godine, navijamo za što više remija u ligaškoj fazi.

Prošle sezone smo ispali jer ih je bilo dosta malo i svi su se pobjedama nakrcavali bodovima.
  • Infinity
    19.7k
    S obzirom da pricamo o UEFA takmicenju, ni sekunde nisam pomislio da pricas o njima.

Imas ti te primjere i u puno ozbiljnijim ligama, ali to nema nikakve veze s UEFA takmicenjima i ne moze se porediti.

Ja mislim da ce UEFA na kraju cekati da se ovi ispale iz takmicenja, pa ce tek onda poduzeti nesto. Odugovlacit ce, barem im to nije tesko.
  • NoSkillan
    128
    jel zna neko jel ima negdje kod maksimira za kupit kabanica prije tekme?
  • NitkoBitan
    31.9k
    Mozda Nama na Kvatricu, par tramvajskih stanica od stadiona.
  • Olmic
    5.2k
    vidi di ima dm i tam kupi. Provjeris online je li dostupno
  • Progressive overload
    277
    Ma znam, samo sam naveo to kao primjer. Jasno je i meni da to narušava regularnost natjecanja ali poštenog izlaza iz ove situacije nema. Ako im i daju da odigraju do kraja pa to povlači pitanje: jel je regularnost natjecanja bitnija od stradanje djece i civilnih žrtava. Iz svega ovoga, netko će sigurno biti oštećen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet