• Mr Blue
    4.3k
    ne znamo što se događacibona

Ovo bih naglasio. Ne ide tebe cibona, ni nekoga posebno, samo razmišljanje.

Ja mislim da je super da mi navijači ne znamo ovakve detalje kao što je točno s RPG-om ili neke takve slične stvari iz svlačionice.

Dosta često su posljednjih godina 'curile' informacije iz svlačionice, iz kluba, itd. Meni osobno je sve to jako neozbiljno, a to da danas imamo situacije gdje dolazi Bennacer bez da je itko zucnuo o tome ili gdje se ne zna točna situacija s RPG-om smatram jako dobrim za unutarklupsku disciplinu i ozbiljnost.

Mi navijači ne moramo sve znati i ne moramo imati pristup svim informacijama. Isto tako moj život neće biti ništa ispunjeniji ili ne znam što ako dođe Kovačević i kaže koji je točno problem s RPG-om. Navijači moraju malo više poštovati te privatne odnose unutar momčadi. Jednako kao što vam na živce idu, karikiram, paparazzi. Nemojte biti Dinamovi paparazzi.

Imam vjere u ovaj stručni stožer i u ovu upravu da će donijeti odluke koje su najbolje za klub. Sto posto sam uvjeren da oni najbolje znaju koji su to razlozi i to je to.
  • Crle
    1.3k
    Jedino što je bolje od toga da mi ne znamo je to da ne znaju ni redakcije ni piskarala koja su uvijek imala takve informacije iz "izvora bliskima klubu".
  • CastAway1986
    4.2k
    mislim da dolazak Bennacera i ozljeda RPG-a nemaju nikakve sličnosti i nisu usporedive, odnosno sigurno je lijepo kad se navijač iznenadi takvom transfer bombom poput Bennacera ili Villara..S druge strane sasvim je normalno da klub obavijesti javnost i navijače o ozljeđenim igračima posebno ovakve slučajeve gdje igrac navodno sam prijavi ozljedu a pogotovo sto je bitan igrač kluba usto jedan od boljih u prošloj sezoni !Neko moje mišljenje..
  • Ivdzo11
    8.5k
    Kovačević danas neće imati iskusnog braniča na raspolaganju, za sutrašnji Poljud na poziciji desnog beka imat će tek - Valinčića. Jasno, tu poziciju mogu pokriti i Theophile i Živković, ali nitko od njih nije klasični bek. Pierre-Gabriel se oporavlja od ozljede, početkom sljedećeg tjedna trebao bi ući u puni trening, pa konkurirati za prvenstveni dvoboj protiv Slaven Belupa. Europu nema pravo igrati...
  • C@ptain Koons
    297
    imat ćemo jeeeebenih problema sa jednim desnim bekom u Europi, stvarno mi ne ide u glavu zašto RPG nije prijavljen za Europu bez obzira na ozljedu.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Moze ga se naknadno prijaviti za Europu ako se netko od igraca sa popisa ozlijedi.
  • Jos-Optimus
    7.5k
    možda mu je to bila poruka, tko zna
  • Beowulf112
    412
    Nadam se da ce dobiti priliku..rotacija sa Morisom bi bilo idealno
  • FazeN
    2.5k
    Pozdrav svima, rečeno mi je da bi se Pierre-Gabriel danas trebao pojaviti na Maksimiru i krenuti s radom i povratkom u ekipu Dinama.
    Naravno u Europi neće igrati za Dinamo ove sezone, plan je priključivanje Bennacera nakon neke ne daj Bože povrede.
    Bitno da se on vrati u HNL da Moris odmori.
    Nadam se da sve bude u redu.
  • don
    16.2k

Pierre-Gabriel se oporavlja od ozljede, početkom sljedećeg tjedna trebao bi ući u puni trening, pa konkurirati za prvenstveni dvoboj protiv Slaven BelupaIvdzo11

čuli, vidili.
  • FazeN
    2.5k
    To sam napisao u temi transferi prije 14 dana no dobro, danas sam to dobio i napisao ovdje samo lp
  • dbut
    122

jel onda to bila ozljeda, nezadovoljstvo ili (negdje sam procitao) ljubavne boli?

puno upitnika oko njegovog izostanka...
  • ElDorado
    6.2k
    Pravo pitanje je da li trenira s momčadi ili ne?
  • NKDZ86
    5.8k
    čim nije prijavljen za eu, znači da je s njim gotovo, spremaj kofere ronele
  • Mali Zeus
    19.7k
    Čekamo da Faze kaže.
bold
italic
underline
strike
code
ulist