• Mr Blue
    4.2k
    ne znamo što se događacibona

Ovo bih naglasio. Ne ide tebe cibona, ni nekoga posebno, samo razmišljanje.

Ja mislim da je super da mi navijači ne znamo ovakve detalje kao što je točno s RPG-om ili neke takve slične stvari iz svlačionice.

Dosta često su posljednjih godina 'curile' informacije iz svlačionice, iz kluba, itd. Meni osobno je sve to jako neozbiljno, a to da danas imamo situacije gdje dolazi Bennacer bez da je itko zucnuo o tome ili gdje se ne zna točna situacija s RPG-om smatram jako dobrim za unutarklupsku disciplinu i ozbiljnost.

Mi navijači ne moramo sve znati i ne moramo imati pristup svim informacijama. Isto tako moj život neće biti ništa ispunjeniji ili ne znam što ako dođe Kovačević i kaže koji je točno problem s RPG-om. Navijači moraju malo više poštovati te privatne odnose unutar momčadi. Jednako kao što vam na živce idu, karikiram, paparazzi. Nemojte biti Dinamovi paparazzi.

Imam vjere u ovaj stručni stožer i u ovu upravu da će donijeti odluke koje su najbolje za klub. Sto posto sam uvjeren da oni najbolje znaju koji su to razlozi i to je to.
  • Crle
    1.3k
    Jedino što je bolje od toga da mi ne znamo je to da ne znaju ni redakcije ni piskarala koja su uvijek imala takve informacije iz "izvora bliskima klubu".
  • CastAway1986
    4k
    mislim da dolazak Bennacera i ozljeda RPG-a nemaju nikakve sličnosti i nisu usporedive, odnosno sigurno je lijepo kad se navijač iznenadi takvom transfer bombom poput Bennacera ili Villara..S druge strane sasvim je normalno da klub obavijesti javnost i navijače o ozljeđenim igračima posebno ovakve slučajeve gdje igrac navodno sam prijavi ozljedu a pogotovo sto je bitan igrač kluba usto jedan od boljih u prošloj sezoni !Neko moje mišljenje..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet