• jedan u nizu
    15.3k
    Jako bi ga volio vidjeti nekih 4-5 utakmica u kontinuitetu u novom sustavu, sa novim trenerom i novom ekipom.

Prosle godine je bio jedan od boljih nasih igraca, a vjerujem da bi sada uz motiviranije suigrace, mogao izgledati jos bolje.

Uz svo duzno postovanje Valincicu, koji je dobro usao u sezonu, ali volio bih vidjeti RPGa jer nekako mislim da je trenutno kvalitetniji bek, dok Moris ima veci potencijal.

Zamisljam samo RPGa kako gazi po desnoj strani, a na stoperima neprobojni McKenna i Dominguez, a u sredini kreative Misica i Bennacera :gasp:
  • Masto
    139
    čuvaju ga za playoff europske lige
  • Common Sense
    1.3k
    Pozdrav dobrom bratu Ronaelu uz pjesmu "Nije život jedna žena".
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    Ja po svemu navedenom zakljucujem da je on ostavio nju, da je ona njega ponjela bi kofere sama i izletila ko chep. Gospodji se nije svidjelo da mu je stan daleko od plaze:rofl:
  • Goncalo Santos
    774
    Mozda je izgledalo ovako: kao sto je Boban zvao osobno npr. McKennu i razgovarao i s njegovom djevojkom i objasnio kako ce i ona biti dio plave obitelji, tako je vjerojatno bilo i u slucaju RPG-a, Boban rekao njegovoj curi da je dio obitelji, na sto se ona, u maniri danasnjih zena/djevojaka, uznemirila, bilo joj je to prenaglo ona je jos mlada nije spremna za vezivanja takva.

Boban ko Boban: "Ti nisi sigurna da bi se vezivala?! Tu su ti vrata, mos odmah ic traziti novog decka."

Tu je onda nastao sukob izmedu Zvone i Ronaela.

Isprike na off topicu, malo sale ne skodi valjda.
  • prefontaine
    3.5k
    Tu je onda nastao sukob izmedu Zvone i Ronaela.Goncalo Santos

Ne, tu je onda nastao sukob između Zvone i Ronaelove djevojke. A posljedično tome, između Ronaela i djevojke, logično.

Jer, kad je Ronael došao kući i sjeo s djevojkom, rekao je odlučno: "ljubavi, biraš, ili se vežeš za mene i Zagreb ili ideš u Sent en tjen odmah sutra".
    Ona je odgovorila:"ali Pjere, ja još nisam spremna, pa nigdje nisi bio duže od dvije godine, odakle sad ovo, pobogu?! Kakav sad Zagreb?!"
    Ronael je mirnim tonom uzvratio: "Alice Chloe, znaš ti da te ja volim, ali očito ne znaš tko je Zvone Boban. Hvala ti i doviđenja, sutra ti je let, pomoć ću ti spakirat se i odvedem te na avion. Zauvijek ćeš biti u mome srcu."

Nakon što je Alice Chloe odletjela iz Zagreba za Pariz, RPG-u se srce raspuklo na nekoliko komada. Kao znak potpore, Zvone mu je rekao da ima par mjeseci za stabilizaciju, za reset, jer zna kako to utječe na čovjeka.

Prišaptao mu je:" Prijatelju, prošao sam sve to s Leonardom, znam kako ti je. Ali nikad ne reci nikad. Ako te stvarno voli, čekat će te i nakon ovog ugovora s Dinamom. A ti se sad odmori i pripremi za zimski dio, ne možemo ostati samo na Valinčiću. Jel ok?"
    RPG:"Naravno, šefe. I hvala vam!"
  • Marc
    553
    ne ne očito mala nije bila zadovoljna sa najnovijim krpicama i torbama i žalila se Bobanu koliko RPG zarađuje, a ona ništa ne dobiva.. a Boban ju je pokušao smiriti… “nema ti on taj ugovor, on ti vraća pare Zdravku, on ti vraća pare Mamiću, pitaj koga hoćeš” :lol:
  • Marc
    553
    nekada su se takve stvari liječile u poznatim i malo manje poznatim zagrebačkim klubovima uz direktno od kluba plaćenu vrhunsku pratnju i “hostese” :grin:
  • Marktwain
    833
    Rekao bi da ovdje imamo vezu za to. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention