• Fan
    1.5k
    Ima kakvih novosti o ozljedi?
  • KtcGoat
    1.4k
    Otresao masnog cetnika kao raketa tude sjeme sa svojih plahti. Bravo mali!Pacho

Jel i tvoje sjeme tu?
  • Filip85
    962
    Netko je napisao u temi utakmice da je Mišić prije žutog napravio jedan jači faul prije toga, koji je već bio na granici žutog. Što se tiče Livajinog lakta u vrat, čisti žuti !
  • Pacho
    6.2k

Sumnjam. Izbjegavam gangbangove
  • Mali Zeus
    19.6k
    Otresao masnog cetnika kao raketa tude sjeme sa svojih plahti. Bravo mali!Pacho

Zašto razmišljaš o tuđem sjemenu
  • Krizy
    62k
    Dominguez malo liči na Thiaga Silvu na ovoj slici :cool:
  • Orc123
    13.4k
    Doktor kirurg Sergi Dominguez!
  • Blue98
    834
    Ovaj će vrijedit 100 miliona jednog dana.
  • Orc123
    13.4k
    Max Bernoer i Kevin Teofil Katrin dobili dijete i nazvali ga SERGI DOMINGUEZ.

Ktc i Max, ne zameriti, samo primjera radi vas iskoristio da docaram kakvog smo stopera dobili u ovom DVADESETOGODISNJAKU!
  • Dr Hofmann
    4.1k
    Kakva je ovo igračina ljudi moji, betončina s bolesno dobrim reakcijama. I što me najviše kod njega oduševljava, ne jebe on nikoga. I onda dijagonala od 55 metara na Hoxhu u trepavicu...Odi u kurac frende
  • Dudu
    2.7k
    Deco zapisao u bilježnicu potencijalnog novog stopera :nerd:
  • strumfich
    476
    bPsOYi.gif

Gledam sažetke i ne mogu ne objavit ovo. Umjesto njihovog opasnog napada mi napadamo 4 na 3. Vjerujem da bi se većina bivših stopera tu išla povlačit nazad.
  • Crusades
    19k
    Ne znam jel mi bolji on ili Mckenna. Doktorske partije.
  • Zg123
    2.6k
    Strucnjaci s Germanijaka su valjda gledali neku drugu utakmicu, svatko li je danas novinar...
    Nije dobro reagirao na korneru nakon pogotka Fenerbahçea. Izgubio je duel, nije uspio skočiti i nakon toga se otvorio prostor gostima. Inače je bio nemiran na lopti, nekoliko slabih dodavanja i loših izbijanja glavom. Nije oduševio u Maksimiru, no to se može pripisati njegovim nježnim godinama. U ovakvim europskim utakmicama skuplja vrijedno iskustvo.
    Ocjena
    6.5
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal