• Majki2111
    4.2k
    Pa vidio sam ostale bezalkoholne. Karlovačka ima najviše od ovih lako dostupnih.
  • fakin
    1.3k
    nastavak priče iz Retkovca/Jelkovca

https://www.24sata.hr/news/roditelji-iz-jelkovca-napadaju-djecu-i-penzionere-reketare-razbijaju-ducane-i-automobile-1076062?24sata_ref=frontpage-home

Ljudi se po grupama dogovaraju za patrole, okupljaju se i šeću jer je neka logika da neće napasti odrasle u skupini. Ti klinci koji napadaju po društvenim mrežama pišu da im nije žao što su napali drugu djecu, imaju fotografije pištolja. To su baš mala djeca koja su se odala nasilju. I nije to samo kod nas, idu po cijeloj Dubravi i traže žrtve. Ne znamo ni zašto ni kako je to krenulo. Bojim se da će sve eskalirati u puno goru situaciju ako se uskoro njihov teror ne završi. Znamo imena većine napadača i da ih predvodi dječak čiji je otac u zatvoru, a majka ovisnica

Riječ je o djeci, staroj od 10 godina, pa na više. Dijelom su iz Jelkovca, dijelom iz Donje Dubrave. Prvo su sijali strah u svom kvartu, govore roditelji iz Jelkovca čija djeca su bila prva na meti.

- Okomili su se i na starije, u mirovini. Otimaju im novac, pljuju na njih, to traje godinama. Kradu po stanovima, razbijaju i uništavaju trgovine, trgaju nadstrešnice autobusnih stanica. Svaka trgovina ima zaštitara, ali te djece je više i napadaju s brutalnošću, to je toliko odmaklo u krivom smjeru

Nijedno dijete nije izuzeto od batinanja, svi imaju problema s njima. Neki napadači su djeca ljudi koji su po zatvorima, neki uopće nemaju roditelje, odgaja ih cesta. Nas je strah ako nešto poduzmemo, osim ovoga što već jesmo s institucijama, da će eskalirati i da će s uključiti i odrasli iz tih obitelji, a mi ne znamo imaju li oružje ili ne. Strah nas je da će biti samo još veće zlo

- Regrutiraju mlađe klince i uče ih zlu. Manji vide od tih starijih i onda i oni krenu. Ima tu i klinaca od 17 godina koji idu u peti razred pa
    su vođe. Nije do policije, nego do ostatka sustava koji ima prekrižene ruke. Ta djeca nemaju gdje i onda maltretiraju sve ostale

- Na kraju ćemo se svi odseliti radi dobrobiti svoje djece. Znamo nekoliko obitelji koje su svoje stanove ovdje prodali i odselili se u druge kvartove da im djeca budu sigurna, ljudi više nisu ništa mogli, sve opcije su iscrpili - zaključuju.

ovo mi zaista zvuči nevjerojatno.
  • miro
    7.5k
    Dobro, ajde direktno - jesu to cigani ili ne, jel se zna?
  • Pacho
    5.7k

Ej... lakse malo

1200px-Mozemo%21_20202_sedmorka_u_Saboru_RH.jpg

Btw jel zna netko sta pokojni Otto Baric radi na ovoj slici s narancastom perikom?
  • Filip85
    883
    Kod mene već pola ajvara pojedeno....paprika ukiseljena se još drži, a feferoni će se tek jesti za par dana - moraju odstajati dva - tri tjedna. :sweat:
  • Filip85
    883
    Pa gdje će ti duša...našeg Otteka uspoređuješ sa tom srbo-četničkom k********m. :)
  • Pacho
    5.7k

Drag je meni herr Otto. Zato mi i nije drago vidjeti kako ga koriste u ovakve svrhe.
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    ti si stvarno veći Luđak od mene ,majke ti:lol: :rofl:
  • Droljo
    21.2k

Hahaha. Nije on bio tu dok se to deralo :lol:
    Ali uvijek može u search upisat kamen za zelje...
  • mlinchica
    4k
    pusti, nek se uhvati :lol:
  • jedan u nizu
    15.4k
    Dobro, ajde direktno - jesu to cigani ili ne, jel se zna?miro

Mislim da se odgovor krije ovdje:

Ima tu i klinaca od 17 godina koji idu u peti razred pa su vođefakin

p.s. nez da li su cigani ili ne
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.