• Pacho
    5.7k

A tek kad naletis na intervju sa nekim igracem ajduka koji je igrao skupine i uzeo vise od 3 boda. To mi je kao kad na Youtubeu naletim na razgovor s americkim vojnikom koji se iskrcao u Normandiji ili marincem koji je sudjelovao u desantu na Iwo Jimu. Zaboravis da takvih danas uopce ima medu zivima.
  • NORTE
    20.1k
    Danas je derbi fenjeraša!
    Vukovar-Rijeka.

"Napišite da je Rijeka predzadnja, ***em vam *ater!"
  • Mali Zeus
    19.5k
    Dvoboj prošlogodišnjih prvaka.
  • ElDorado
    6.1k
    Kvasina isto rekao da je Krivak pred Hajdukom
  • OsamŠest
    6.1k
    Kvasina isto rekao da je Krivak pred HajdukomElDorado

Sviđa mi se kako je Frigan do sada odigrao za Dinamo..
  • Paggini
    70.3k
    Dečko ako gleda sve ovo sta se dogadja dolje i kaže "da da, htio bih u hajduk", onda je stvarno imbecil
  • nwankwo646
    816
    LJPV, Torcida, Šikić, Pripuz, portopak: Krivak. Cestom ponosa...
  • vjeko1701
    18.8k
    Kaj ti lokalna mafija napravi. Pa da Mađari doniraju klub gradu, oni iza sebe ostavljaju nerealne uvjete i temelje za jedan HNL klub. Nema nikakvog razloga da oni ne budu stabilni prvoligaš sa barem povremenim probojem na europska mjesta. Vidi Slaven, Istru, Varaždin. Al ja isto mislim da bi lokalni lobi isisao van kolko može a onda niže lige.
  • Zg123
    2.5k
    Meni je tesko povjerovati da su fritulasi dogovorili Krivaka. Mali moze odigrat cijelu jednu sezonu u Loksi, dignut si cijenu i otic ili u Dinamo ili u inozemstvo za solidnu lovu. Koliko bi oni sad trebali para dati Sikicu da bi zadovoljili njegove apetite a znamo da nisu pri lovi bas? Mozda je neka diskont cijena ali se pisalo da Loksa nema ni za papar pa mi onda ni to nema smisla
  • NORTE
    20.1k
    Meni je tesko povjerovati da su fritulasi dogovorili Krivaka. Mali moze odigrat cijelu jednu sezonu u Loksi, dignut si cijenu i otic ili u Dinamo ili u inozemstvo za solidnu lovu. Koliko bi oni sad trebali para dati Sikicu da bi zadovoljili njegove apetite a znamo da nisu pri lovi bas? Mozda je neka diskont cijena ali se pisalo da Loksa nema ni za papar pa mi onda ni to nema smislaZg123

Nisi se sjetio X faktora, joker zovi Rakitića, koji ga je prilikom poziva mobitelom uvjeravao koliko je Hajdug veliki klub i da ima najbolje navijače ovod.
  • hardek
    6.4k
    Meni su smiješni ovi penali kao ovaj što je sad suđen Rijeci. Znači korner, na početku Majstorović i Mulac se obostrano čupaju za dresove, Majstorović počne trčati i naravno pada jer ga ovaj čupa za dres.

Niti je opasna situacija, niti je toliko čista jer Majstorović je inicirao čupanje. Općenito su mi too much ti penali iz kornera daleko od lopte, ma da i obrambeni bi trebali tu bit malo pametniji. Ovakvih situacija na utakmici jednostavno ima previše da bi se za svaki sudio penal

Edit: karma je odradila svoje, Majstorović autogol
  • Kumerle
    1.6k

Kaj je najbolje, da tad Modrica nismo na zimu povukli iz Intera Zaprešića, ne bi ni tad tovari prvaci bili nego Inter :nerd:
  • Sibirski plavac
    6.2k
    Ni drkadžija Sanchez nemre pomoći ovoj Rijeci...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet