• IvanPerić1945
    200
    ja ne znam šabana da ne valja
  • Droljo
    21.2k

Vidiš jbte. Pa da. Tu kod nas su znali doći iz Garešnice pa čak i iz Čazme na Moslavinu rukomet. Pitanje jel bi dolazili da se zove Kutina. Ima tu nešto sigurno.
  • hardek
    6.4k
    Ovaj Yankov kad je dolazio digli se mediji na noge da je Rijeka dovela turbo folk napadača, kad ono čovjek ne znam jel debitirao još. Čovjek ne može do minuta pored Ante Mate Jurića
  • Paggini
    70.4k
    Rijeka i Osijek nisu uspjeli nikad napravit širu bazu za razliku od Dinama i Hajduka upravo radi imena.Tvrdica McTvrdi

Dinamo i Hajduk su napravili bazu jer su uvijek bili gradski simbol dva najurbanija centra moći u Jugoslavijama, oboje od 1911., jer su imali uvijek uspjeh na nacionalnoj i europskoj razini, jer su bili i dio regionalnog identiteta, a ponajviše jer su predstavljali i simbolizirali puno, puni više od nogometa.

Autor ove teze mi pari neki napaćeni navijač osijeka
  • Droljo
    21.2k

Ima tu nešto. Nije to glupost.
  • Paggini
    70.4k
    Ima tu nešto. Nije to glupostDroljo

Buraz zasto onda svaki drugi Dinamo ili Hajduk nije toliko uspješan? A i btw, Rijeka se nije uvijek zvala Rijeka
  • mlinchica
    4k
    Vukovar vodi, wow!
    Rijeka propala opet :grin:
    A ova 10 iz Vukovara manji od Fete.
  • Droljo
    21.2k

Govorim o bazi navijača a ne o rezultatima.
    Rijeka se nije uvijek zvala RijekaPaggini

Možda zato i ima navijača na krku, iz opatije itd.. ne znam
  • GOAT
    4k
    Stručljak je stručljak
  • rokikaciga
    5.8k
    Tko je to? Ne slusam podkaste(osim Zone)
  • KtcGoat
    1.3k
    Ludi su ovi Kolumbijci u dresu Vukovara
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k

Ma definitivno je to no1, nije to nitko doveo u pitanje, ali mislim da ima tu nešto. Znam da su i Puli zato htjeli da sad konačno bude NK Istra, teže ćeš ti nekog iz Pazina il Buzeta pridobit u NK Pulu
  • Ijayi Atiemwen
    4k
    Ovi iz tribine šta kažu računaj da će uvijek biti kontra… Najjače mi je bilo nakon svih onih kriminalnih utakmica od Mmaeea tip izvali da je najbolji stoper lige :rofl:
  • Mlađi referent
    14.4k
    Vukovar je deff najzabavnija ekipa za gledat, potpuni kaos od nogometaPaggini

Ali potpuno kontra nekakvih pravila

Inače fenjeraši igraju onu stvar od nogometa, i na većim razinama. Vukovar je ekipa koja actually želi igrat nogomet i koja se ne cigani za bodove.

Ok, kvalitete nemaju, ispast će na kraju sezone, mislim da će Rijeka ipak negdje skupit više bodova od njih i spasit se… ali Vukovar zaslužuje svaki respekt, i zato sam baš bio iznenađen otkazom Šifi.
  • don
    16.1k
    manje više ista ekipa Rijeke ka prošle sezone.
    I ove navijam za njih dok god postoje teoretske šanse za borbu za naslov sa hajdukon iako su trenutno bliži borbi za ostanak tako da još kolo-dva i neka onda izgube sve do kraja šta se mene tiče.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet