• sport
    5.1k
    Penal za Rijeku nakon obostranog povlačenja a držanje Hoxhe s obje ruke od strane Sigura se ni ne gleda,jebem vas(mislim na suce :lol: ) i vaš kriterij kao i kriterij kod dodjele javnih opomena.
  • Paggini
    70.4k
    Smiješan penal
  • hardek
    6.4k
    Smiješan penalPaggini

Pari kompenzacija za onaj "penal" koji im nije suđen protiv nas
  • Paggini
    70.4k
    Ovaj a džej je malo veći kramp
  • db-izbjeglica
    18.4k
    Kaj ti lokalna mafija napravi. Pa da Mađari doniraju klub gradu, oni iza sebe ostavljaju nerealne uvjete i temelje za jedan HNL klub. Nema nikakvog razloga da oni ne budu stabilni prvoligaš sa barem povremenim probojem na europska mjesta. Vidi Slaven, Istru, Varaždin. Al ja isto mislim da bi lokalni lobi isisao van kolko može a onda niže lige.vjeko1701

imaju oni dobre temelje za takav klub od kad je HNL-a pa što su napravili?
    pogledaj u kakvom je stanju bio klub par sezona prije dolaska mađara.
    točno tamo će se vratiti nakon njih.

oni u 30 i kusur godina nisu uspjeli zainteresirati svoju regiju da mahom navija za NK Osijek, to npr rijeka ima. nisu uspjeli afirmirati ni neku posebnu nogometnu školu koja plasira veću količinu kvalitetnih igrača.

doslovno imaš šačicu ljudi koje zanima taj klub i to je to, a najgore od svega, imaju velika očekivanja.
    ljudi moji pa oni nisu htjeli dinamu prodavati igrače da ne ojačavaju konkurenciju :lol:
    kakva ste vi konkurencija dinamu? :monkey:

kad ukalkuliraš i ekipu koja će se vjerojatno uvaliti u klub nakon odlaska mađara - put popločan za propast.
  • KtcGoat
    1.3k
    a najgore od svega, imaju velika očekivanja.
    ljudi moji pa oni nisu htjeli dinamu prodavati igrače da ne ojačavaju konkurenciju :lol:
    db-izbjeglica

Zato su meni osobno posebno iritantni, sebe dozivljavaju kao neki veliki i bitan klub, a u svojoj povijesti imaju jedino taj jedan smrdljivi kup
    Uz to imaju kompleks od Dinama skoro pa u razini tovara
  • Sibirski plavac
    6.2k
    Serse Cosmi gleda ovu Rijeku i smiješka se negdje.
  • dmil
    1k
    Vukovarove utakmice uvijek zanimljive, cisti run 'n' gun nogomet s upitnom kvalitetom
  • KtcGoat
    1.3k
    Solidno izgleda forma ovog gospodina na klupi Vukovara, u treningu je
  • KtcGoat
    1.3k
    Sharbini doktor
  • Paggini
    70.4k
    Vukovar je deff najzabavnija ekipa za gledat, potpuni kaos od nogometa
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k

Jednu zanimljivu tezu sam jednom čuo, zaboravio točno izvor, a to je da (između ostalog) Rijeka i Osijek nisu uspjeli nikad napravit širu bazu za razliku od Dinama i Hajduka upravo radi imena. Odnosno, da bi možda NK Slavija Osijek, Slavonija Osijek, kako god lakše pridobila ljude iz ne znam Požege da navijaju za taj klub, kao što ih je Dinamo privukao, a ne bi ih privukao da nosi jednostavno ime NK Zagreb. Ne možemo izmjeriti ovo pa ostaje čisto ovako špekulativna rasprava, ali po meni zanimljivo i sigurno ima nešto u tome.
  • hardek
    6.4k
    Toplo mi oko srca svaki put kada vidim Majstorovića tužnog. Al pari s Uremovićem po konstantnom protestiranju na svaki kurac
  • Zg123
    2.5k
    Rijeka ce se sigurno boriti za opstanak, kad im krene Europa i igra na 2 fronta nece se odvojiti od Vukovara sigurno. Najgori prvak u povijesti lige
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet