• ElDorado
    6.1k
    ma tesko je to prepricat. Vuku one gumbe po ploči i balun ode, balun tamo, balun livo balun desno. Ovaj se spustija ovaj se diga. Tribalo je više šporkice to samo Rebić zna. I oni su puno dalje u gradnji momcadi od nas. Mi smo skoro izgubili tri utakmice. I tak. Uglavnom omalovazavanje. Teška psihijatrija.
  • Paggini
    70.1k

Zanimljivo, izostavio je jednu bitnu kategoriju - prilike, kojih je Dinamo imao 4 čiste uključujući 2 gola (Hoxha, Beljo, Beljo sa strane možda, Hoxha, Bakrar uz 3, 4, 5 polučistih), dok je Hajduk imao 0 (riječima NULA) čistih prilika.

Čestitam prvacima u kategoriji dolaženja u zadnju trećinu i drugi mjesec zaredom!
  • Marktwain
    873
    Školski primjer deluzije.
  • San Lorenzo
    22k
    Samo nek nastave tako, ako oni misle da igraju odlično, onda ništa neće niti korigirati...a ovako su laprdali i nakon Tirane koja je osim gola imala još tri vrhunske šanse i deklasirala ih igrom...mjesec dana kasnije, oni i dalje dominiraju dojmom i postotkom točnih dodavanja, a Đalović, Šafarić i Kovačević su omastili brk takvim nogometom.
  • Mathiasovi Chageri
    6.4k
    Jedina bitna kategorija su golovi, sve ostalo je klauniranje. Prošle godine smo pogodili dvjesto prečki i stativa, ne sjećam se da je to spriječilo slavlje na Korzu jer su rekli da nije pošteno slaviti kad je Dinamo imao veći xG pa će vratiti pehar.

Što se mene tiče može svaka ekipa koja igra protiv nas ulaziti u zadnju trećinu koliko god više od nas, ako to znači da ću ja slaviti naslov Europske lige viseći sa balkona Dolmabahce palače.
  • Thor
    817
    [img]http://Screenshot-20250921-193429-Samsung-Internet.jpg
    @Pacho Evo i retarda s glavom oblika patlizdan/kurac emojia...
    :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.