• MarK
    1.1k
    Dobijes duel, osvojis skok, prikljucis se gore, zabijes...DiddyGuela

I što on ima od svega nabrojanog? Duele slabo dobija, u skoku ne dominira, istina priključuje se gore, ne zabija
  • rakurs
    1.9k
    Dobro dečki, nije Kova retardiran pa ga stavlja iz nekog žnj razloga. Vi ne vidite, ali on vidi, a činjenica je da je Ljubo krenuo u 100% utakmica u HNL-u i odigrao 91% minuta. Da je tako loš kakvim ga prikazujete, ne bi prismrdio početnom sastavu.

Uostalom, vrijeme će pokazati svoje, kao i uvijek. Dobro je netko rekao, i po Mišiću se sralo tako na početku pa di smo sad.
  • Mr Anderson
    14k
    Dobro dečki, nije Kova retardiran pa ga stavlja iz nekog žnj razloga. Vi ne vidite, ali on vidi, a činjenica je da je Ljubo krenuo u 100% utakmica u HNL-u i odigrao 91% minuta. Da je tako loš kakvim ga prikazujete, ne bi prismrdio početnom sastavu.rakurs

Nije Kova retardiran, ali bi ponekad morao zaviriti na Zonu da pročita kaj forum struka piše i ponašati se u skladu s time.
  • MarK
    1.1k
    Ne želim ga hejtati previše samo ću još ovo dodati. Akcija dotičnog iz 35.minute . Prevrtio sam 10 puta. Okrenut leđima golu hajduka daje nerezonsku povratnu loptu prema Mišiću, em prejaku em nepreciznu direktno u noge livaji s kojim Mišić potom ulazi u duel i usporava ga u tranziciji. Ljubo dobiva vrijeme da ispravi grešku, sprinta natrag i umjesto da odnese bradonju on bez tjelesnog kontakta nešto pleše oko njega, ovaj neometano proigrava pukštasa koji izbacuje bambu 1 na 1. Ljubo nastavlja lagano šetati nakon što je livaja dodao loptu. Najgore je što mu ovo nije prvi ovakav potez od početka prvenstva. Pošto crni nije zabio ovo se zaboravilo i prošlo ispod radara, a Ljubo i dalje igra vrhunski nogomet bez lopte. Eto toliko
  • kajsitilud
    1k
    Ljubo bi trebao biti recimo ono sto je Pukštas tovarima trenutno.DiddyGuela

Da je to tako onda bi im Pajaziti bio glavni u kreaciji jucer, a to smo htjeli izbjec. Ovak su ostali na ogranicenom Krovinovicu koji ne zna nista drugo nego vratit loptu iza sebe pa nisu imali nikakvu pravu sansu. Covjek je odradio brdo posla jucer tako da je konstantno bio Pajazitiju na ledima. Ja nemrem shvatit da neko to ne vidi.
  • San Lorenzo
    22k
    Ljubičić je odličan za ovakve utakmice, ali za hnl bunkere kakvih imamo najviše u sezoni mi je igrač manje, slab s loptom u nogama, a nije ni igrač koji će pocjepati obranu nekim dodavanjem...priključivanje iz drugog plana je imao protiv Gorice na 0-0 i dodao je loptu u reklamu.
    Ove high horse spike da ne razumiješ nogomet jer ne vidiš koliko je zapravo dobar su mi level Stipe Božića nakon očajnih boksačkih mečeva gdje bi on popovao kako je meč bio jedan od najboljih svih vremena, samo kmetstvo pred tv ekranima to nemože vidjeti.
  • Droljo
    21.1k
    Koliko ja znam pratit nogomet mi pobjeđujemo iz kola u kolo a ljubo igra svaku tak da nemam šta puno pametovat. Toliko
  • Jos-Optimus
    7.4k
    Mislim, ti izgubljeni dueli na Sofi su klasična duda varalica za igrača kao sto je Ljubičić, isprati u presingu protivnika, uleti u njega, malo ga pikne, ovaj odgodi zamišljeno dodavanje i vrati loptu unatrag - izgubljem duel za Ljubičića i evo drame Sofa stručnjaka. Pa realno, meni je jedino jučer digao živce kada nije proigrao Belju na vrijeme u kontri, tko je vidio kako gubi duele? Malo zdravog razuma molim
  • Crni86
    15.4k
    za hnl bunkere kakvih imamo najviše u sezoni mi je igrač manjeSan Lorenzo

A sta protivnici kad igraju bunker ne pokusavaju kontre? Njima ne mozes prodat presing i ukrast loptu? Nije dobro uzet druge lopte agresijom da protivnika zadrzis u njegovih 16 metara?
  • nemapredaje
    6.1k

Upravo ovo.

Kak su govorili za Busquetsa “Gledaš utakmcu, ne vidiš njega. Gledaš samo njega, vidiš cijeli nogomet”.

Ok, nije baš na toj razini, ali njegova trka bez lopte ima itekako smisla.
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Kao što neko reče , ne primjetila ga puno na terenu, ali osjetiš da fali čim ga nema u postavi, uz njega je Mišic bolji,sigurniji . Puno smo bolji od kad je on tu. Nikad nije bio finjak i igrač poteza . Ali lav i borac koji natopi dres znojem svaki put. Takve moramo naučiti cijeniti
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.