• deda
    41.1k
    Čudi malo koliko ljudi ne prepoznaje značaj ovog dečka i njegov nevjerojatan rad na terenu. Sugeriram da odgledate koju cijelu tekmu prateći samo njega. Dijametralno ćete promijeniti mišljenje o njegovoj ulozi u sastavu.
  • Crni86
    15.4k
    Znaci ekipa prosle sezone sere po veznom redu kak nema energije, kak ne trci, kak ne kupi druge lopte, a danas sere po decku koji nam upravo to donosi. Ljubo je pojeo tovarski vezni red - po je o.

Nevjerojatno…
  • Facke
    6.7k
    Ste god je pratil Ljubicica je i prije znal da on nije igrac poteza, asistencije ili igrac za lepe oci. Decko je pravi fighter na terenu. Njega vidis na citavem terenu i decko grize, bori se za saku loptu, dela konstante presing i jake je neugoden za protivnika. Pa tak ka se sere o Ljubicicu tak se je i srale o Misicu. Iste tak se je srale o Modricu da ga nema nigde jake duge. Ali ti na televizije ne vidis te koj vidis na stadionu i gledis igraca. Gledanje utakmice na televizije i na stadionu je velika velika razlika. Ti tek na stadionu primetis kulke je on vazen igrac.
  • FelceAzzurro
    718
    Samo nek ga zdravlja služi :up:
  • veselko tenžera
    5.7k
    Ove utakmice mu strašno odgovaraju. Mi stojimo niže i po osvojenoj lopti krećemo okomito. U toj tranziciji je dobar, dugog i laganog koraka. Na njemu se najviše osjeti koliko je ekipa nova i koliko se igrači tek trebaju naviknuti jedni na druge i stvoriti mehanizme. Npr. da Kuletu odličnu loptu na šut paralelno s gol linijom, a Kule instinktivno krene unatrag očekujući laganu povratnu. Pola koraka, djelić sekunde i ode zicer za 0-2. Bakrar super dribling i idealno za Ljubi u dubinu, on još 1 dribling napravi i spetlja se.
    Bit će to dobro, samo razmisliti kako i što s Ljubom kad moramo pobijati bunkere i kad je prostora puno manje.
  • DiddyGuela
    4.4k
    Ne govorim ovdje o asistima i golovima, govorim o dobivenim duelima na tlu i zraku, oduzetim loptama, presjecenim pasevima... on je tu na nekih 20% u HNLu. O cemu pricamo ljudi? Nisam ocekivao da ce asistirati, driblati, zabijati... ali ovako skroman doprinos, to definitivno nisam ocekivao. Pa on i tih malo lopti sto oduzme najcesce usere sa iducim potezom jer je tehnicki izrazito los. Pas mu je nikakav, zavrsninac jos losija.

Ovo sto sam za sada vidio me podsjeca ne ekipu koja mi je davno govorila o tome koliko Adrian Calello zapravo odradi nevidljivog posla.
  • MarK
    1.1k
    upravo tako. Kad već nisi jak na lopti onda budi terijer kao Šunjić. Ako nisi ni to onda jbg nisi za Dinamo. Više sam vidio od Bennacera u ono malo što je dobio unatoč kilima i neigranju nego od njega u zadnje 3 utakmice. Van tehnikalija pratio sam ga kako ulazi u duel i on definitivno ne ide u kost, prilično je rezerviran. Protiv dečka ništa osobno ali nadam se što prije vezi Mišić-Bennacer-Zajc. To je najbolje što imamo.
  • deda
    41.1k
    Igrač koji se toliko kreće kao on odradi brdo posla bez duela. A zbog količine trke i rada nije ni prebitno jel dobio duel ako je svojom kretnjom i markiranjem spriječio protivnički razvoj akcije. Ne može čovjek biti nekom na leđima i trčati od jednog do drugog istovremeno.
  • marcio amoroso
    46.1k
    Pajaziti koji je bio Hajdukov najbolji igrač u prvih 6 kola je ugašen, doslovno ugašen od Ljube, ali nekima je nažalost vrhunac otići na sofu i pogledati ocjenu.
  • Crni86
    15.4k
    Koliko radi i u otvaranju. Konstantno je u pokretu, pa u prilazu odigra nazad pa opet protrci itd. Lik ne staje.

Pustite se statistike i gledajte nogomet uzivo.
  • Mathiasovi Chageri
    6.4k
    Razina kritika navijača prema Ljubi i igara koju ovaj čovjek pruža je točno dijametralno suprotna ljubavi koju navijači pružaju Stojkoviću i onome što on daje na terenu.

Nepravedno zapostavljen, konstantno među najpljuvanijima, a dečko radi takav posao na terenu. Guši protivnički vezni red, radi prljav posao, otvara naše igrače, a sve doslovno radi na takvo iskustvo, imam osjećaj da se ne oznoji.

Baš klasa, za njega i Bennacera je baš nerealno da su u našem dresu.
  • DiddyGuela
    4.4k

Pajaziti je odigrao dobro prva 3 kola. Od Rijeke pa do danas je nestao o cemu pisu i sami tovari. Ti kad bi cak i pogledao sofu znao bi da nije "najbolji igrač u prvih 6 kola".
  • marcio amoroso
    46.1k

Ja ne gledam sofu nego utakmice.
  • MarK
    1.1k
    Ljudi moji ovo nije atletika već nogomet. On je igrač manje u kreaciji jer ga nikad nema na lopti, zbog čega ne možemo održati posjed lopte. Trebao bi valjda glumiti Ademija tim ulascima iz drugog plana samo što je Ademi sa njegovih 27 godina bio svjetska klasa za njega u svakom segmentu igre. Bez ikakvih sofa i statistika, golim okom se vidi da je u najbolju ruku prosječan hnl igrač.
  • DiddyGuela
    4.4k

Ljubo bi trebao biti recimo ono sto je Pukštas tovarima trenutno. Dobijes duel, osvojis skok, prikljucis se gore, zabijes... cak ga ne bi uspoređivao ni sa Šunjićem koji je klasicni destruktivac. Ljubo je box to box.

Meni se on jos na pripremama nije svidio ali sam to pripisao "pripremamam" i svemu sto uz to ide. Ali do danas ne vidim ja tu nekakav napredak kod njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.