• ElDorado
    6.1k
    Eto i on veli da ga je zvao Boban i da je tada odlučio
  • Marley
    4.9k
    Joj dajte klincu otvorite temu :razz:
  • Ijayi Atiemwen
    4k
    Nije imao posla danas, dva stvarno lagana hvata. Ali ono istrčavanje?! Ispao je totalno amaterski, nebi ništa dirao protiv Fenera, ali mislim da na Slavenu može Fila dobit priliku da vidimo od čega je…
  • San Lorenzo
    22k

Imao je i brat bratu najmanje 10 pogrešnih ispucavanja.
  • NB86
    17.2k
    Jako nesiguran danas
  • Zagi
    11.8k
    Beka pod onim pekemzastim tovarskim pritiskom nije pogodio niti jednom.
    niti
    jednom

Lako za refleks, tu je malo golmana usporedivo s Livakovićem ali u igri nogom je Livi toliko daleko od ove rupe kao Ivušić od obrane Bakrarovog topa.
    Niti blizu.
  • Crni86
    15.6k
    Procijena da ce stic prije bambe kriminalna… amaterska. Uzasna

Reakcija nakon sta ga je bamba proso…. Prevrtite si to molim vas. Ostane stajat pa kao da bi potrco pa ipak ne pa onda ipak potrci…. Ta reakcija najbolje opisuje ovo sta mi svi vidimo - totalno izgubljen i pogubljen
  • austrijanac
    7.9k
    Čovjek bez muda.
    Nažalost, slab i želim mu da pronađe tu trunku hrabrosti koja mu fali da bude odličan golman.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Ja i dalje ne znam koje misljenje imam o njemu, po meni je Nevistic i dalje najveca enigma u ovoj momcadi. Onu vec svima otpjevanu sezonu 23/24 je vrhunski odradio drugi dio sezone nakon sto je bio zakucan za klupu u jesenskom dijelu. Onda je dosla prosla sezona gdje je dobro startao i spasavao nas jos vecih poraza protiv Bayerna i Slavena, pa dobre utakmice protiv Monaca i Salzburga i nakon toga se skroz ugasio. Ubrzo nakon toga je dosla ozlijeda i nije ga bilo do drugog dijela prvenstva, a kad se vratio opet je radio greske i bio nesiguran u sebe skroz do zavrsnice prvenstva kad je tek usao u formu i ajde dobro je krenuo i u ovu sezonu, ali zadnje 2-3 utakmice ponovno ima problema sa koncentracijom i opet daje dojam da je nesiguran u svoje odluke. Mislim da bi se netko trebao pozabaviti sa ovime jer bez pravog golmana tesko da mozemo nesto napraviti u Europi.
  • DiddyGuela
    4.4k

Sada sam ponovno pogledao, scena izgleda ko glitch u Fifi. On je mentalno totalno u kurcu. Imati takvog golmana je tempirana bomba.
  • Mr Anderson
    14.1k

Možda bi mu klub trebao uzeti psihologa. Branit zna, problem je u samopouzdanju.
  • Crni86
    15.6k
    radio je on vec sa onom mentalnom skolom ili kako se vec zove gdje su isla i braca sinkovic itd. Stavljali su i oni na fejs a i on im je zahvaljivao.

Nije vis eklinac od 18,19 godina. Zreo odradtao covjek. I da se rijesi to sad pitanje je kada bi opet krenuo oscilirat u glavi. Nepotreban rizik s nase strane i toplo se nadam da idemo na zimu ili ljeto po novog golmana.
  • Dinaminjo
    1.7k

Idu ljudi profesionalci redovito da razne mentalne treninge i soft skill radionice.

Kod mene u firmi 2 godisnje i biram komunikaciju kad god mogu jer znam da mogu bolje
  • Crni86
    15.6k
    nije to nista naopako. Poanta je samo da je on radio na tome i da valjda i dalje radi na tome ( ako je radio u varazdinu i rijeci logicno da je nastvio i u dinamu) ali da ocito i sa tim nema glavu za dinamovog golmana i to je to.

Nismo svi za sve.
  • rokikaciga
    5.9k
    Ma nije problem glava ako se mene pita. Tehnicki on nije na razini. I tu ne mislim kad ima loptu u nogama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet