• Noel
    15.8k

Znači srpska zavjera protiv trenera Garcije? Neznam, vjerojatno su 24 sata ovo malo promijenili, od njih sam kopirao ali kako god bilo čemu spominjanje da je Kovačevićev engleski ne baš dobar. Mogao je reć, nismo puno razgovarali, nismo stigli i to je to..
  • gaTeDZG
    2.2k
    Tko god istrčao, ne zanima me, neka preoru jebenu Titovu školjku na krilima našeg navijanja. Svaki duel, svaki kontakt na najjače, kao da je zadnja tekma. ZGAZITE IH!
  • don
    16k
    Stigli plavi puleni

c4c9dc68-9112-4738-a6dc-88f5eeab2a55.jpg
  • hb1
    180
    Samo neutralizirat njih prvih 20ak minuta, da uzmemo kontrolu dok prođe početni pritisak tribina i njihova forca na glavu kad se bace, kasnije u kontroliranim uvjetima ne vidim da nam mogu išta
  • San Lorenzo
    21.8k
    Daj nemojte me jebat s tih prvih 15-20 minuta i njihovim pritiskom, pa njima su Tirana i Zira sakrili loptu upravo u tom periodu...Gorica mi je bilo prvo veliko razočarenje ove sezone, eventualne upišane gaće na poljudu bi bile kap koja samo što nije prelila čašu.
  • Droljo
    21.1k

Baš čitam i ne vjerujem. Kao treba izdržat taj početni pritisak haha. Tko preživi10-15 tog grotla pričat će. :lol:
  • reziser
    7.8k
    4101344d-bc4b-4200-837b-c87935062b83.jpg

Za pobjedu sutra spremni :strong:
  • ElDorado
    6k
    Kod nas je spika da ti odmah u prvih 10 min skužiš jesmo cemu ili ne. Čim počnu povratne i dodavanje u trokutu McKenna-Sergi-Neva a Miške svaku vraća znam da smo u kurcu.
  • Boysica
    908
    sta se to plavi na moru jadranskom stigla plava vojska i zauzela rivu :strong:
    Btw i ja sam odma komentirala opaaaa ide se avionom
    Sutra samo dajjj nam samooo pobjede znaj da ipak meni znacis sveee Dinamo nek svuda odjekuje moje srce ludo voli teeee :strong:
  • Zagi
    11.7k
    Nebi tog famoznog pritiska bilo da naši treneri ne rade planove kako ga amortizirati.
  • Noel
    15.8k
    Očekujem početak utakmice kao protiv Rijeke na Rujevici. Šampionski sa gardom. Kakvo izdržavanje 15, 20 minuta i ostale gluposti. Od prve minute izdominirat. Neki zaboravljaju da igramo u atmosferi instagram i fejsbuk tetki i tetaka i klinkica i klinaca koji pjevaju i nariču Olivera, Grdovića i Mišu prije početka utakmice, ostalih 90 minuta Torcida lupetka o visokim pećima i kak vole jest paštetu i ić na kurve. Podrška klubu koji se bori na terenu ravna 0. Podrška domaćim zabavnim pjevačima i samima sebi na tribini, na terenu ko ih jebe. Baš neizdrživa atmosfera. Samo da izdržimo prvih 15 minuta Olivera i pašteta pa će se lakše poslje toga. Zaboravio sam i uvijek neugodno žviždanje. I cigane cigane sudcu kad ne dosudi tri penala po poluvremenu. Bože daj nam snage da preživimo.
  • MarK
    1k
    Očekujem da ćemo prepustiti loptu, biti mlitavi u duelima uz mnogo ispucanih lopti od strane Nevistića. Atmosferce ne jebe nitko u Europi od ribara, pastira, dimnjačara, ma raznih obrtnika ali tu je europski Dinamo da ih uzdigne i utješi kad god su u banani. Dokle god se plašimo sroljuda primat ćemo porcije po ozbiljnim europskim gostovanjima. Volio bih da bude suprotno ali imam gadan predosjećaj.
  • GeneralNapoleon
    2k
    Mogu se samo prikljucit ekipi koja sa nevjericom komentira izjave da moramo "izdrzat" prvig 15-20 minuta pritiska velikog ajduka. Samo zato sto igraju u bijelim dresovima ne znaci da su Real Madrid ljudi moji.

Naravno da ne treba uc podcijenjivacki ali treba uc bez "respekta" kao sto zadnje dvije godine nama kojekakve Gorice Istre i Slaveni ulaze bez respekta.

To je ekipa koja bi trebala bit duplo slabija nego mi. Opet samo mogu apelirat na sve ljude u klubu, primarno trenere i igrace, i navijace koji prate taj naratic da konacno shvate da rivalstvo Dinamo ajduk nije na razini Real Barca nego je na razini Bayern Dortmund, Man City/Liverpool (zadnjih par godina) Man Utd il PSG Lyoon/Marseille ako uopce. Gdje smo mi neusporedivo veci i jaci klub za kojeg je prakticki uvreda da ga se uopce stavlja u istu recenicu sa kojekakvim ajducijama koje redovno sramote ribari i konobari iz drzava gdje se cudis da uopce imaju ligu. Pa onda zelim da se i prikladno tome ponasamo i ne seremo o pritisku il atmosferi.
  • austrijanac
    7.9k
    Mislim da ce Kova ic pokazat muda i krenut sa Zajcom i Misicem kao dva niža i Vidovicem na 10ki.

Da ce probat nametnut ritam i posjed, što je logično jer ce se tovarija usrat nakon 15 minuta našeg posjeda.

Zna se da ide zviždanje tovara ako mi postavimo inicijativu, te mislim da je to pravi put.

Hoxha lijevo, čisto da naganja Karačića.
  • Mlađi referent
    14.3k
    Nevistić
    Valinčić Dominguez McKenna Goda
    Zajc Mišić
    Vidović
    Lisica Beljo Bakrar

Ja se nadam ovako nečemu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.