• Ludovic IX
    9.9k
    Da smo bili agresivni ko u rijeci prvo ili u Varaždinu također prvo poluvrijeme, gorica nebi centar prešla. Ljubo ne moze biti prednji vezni a villar ne moze meda maknuti. Stavi one koji mogu bit na igrwcu prije neg primi loptu, da sw ne stignu okrenut i to je to. Vidio sam da mogu par puta ove sezone. Nema razloga da tako ne igraju u subotu
  • Sajla
    13.3k
    što to znači "Hajduk doma",cibona

impresionirani sudac i dozvola za ubojstvo njihovim igračima. živčani prigovori igrača u bijelom i sudac koji gleda u pod i ne suprotstavlja im se. vježbanje autoriteta na našim igračima, naročito ako su stranci ili klinci. bacanje po podu i širenje ruku. traženje faula ako preduboko udahneš u njiihovoj blizini. skupljači lopti koji nemaju lopte, ali ih na njihovoj klupi ima kad treba ubaciti drugu ili treću da se ukrade vrijeme. VAR koji se selektivno uključuje i isključuje.

ne mislite valjda da će to trener dinama reći na presici prije utakmice? ali se iskreno nadam da je to ono što znaju i što se govori u svlačionici.
  • NORTE
    20k
    Morate znati da je pitanje o atmosferi postavio novinar navijač Hajduga, znamo tko ima medijsku mašineriju.

Baš svaku domaću utakmicu Hajduga uvijek je pitanje trenerima i igračima o atmosferi.
  • prefontaine
    3.7k
    ne mislite valjda da će to trener dinama reći na presici prije utakmice? ali se iskreno nadam da je to ono što znaju i što se govori u svlačionici.Sajla

Pa upravo ovog trenutnog trenera prati glas da je "sasvim iskren, ne zna bit diplomat i izmotavati se, kaže upravo ono što misli, narodski rečeno - što na umu to na drumu"
  • Fatos Beqiraj
    167
    Bolja smo ekipa puno, samo se nas tu pita kako ce zavrsit utakmica( doduse i Ercega).

Hajduk sve ozbiljnije utakmice je kiksa.

Aajmooo volimmmm Dinamoooooo
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k
    ne mislite valjda da će to trener dinama reći na presici prije utakmice?Sajla

Mogli bi konačno...
  • Sajla
    13.3k
    čovjek je rekao "znamo što nas očekuje, agresivan hajduk" i "krenut će silovito nošeni navijačima uz pun stadion", a rekao je i "imam kvalitetne igrače da bi se mi sad prepali dolje". neki se ponašaju kao da je rekao "joj ne znam što ćemo, to je takva atmosfera da se igračima odsjeku noge". nije, baš naprotiv.

ma da, nek ubaci i koju psovku.

naš trener je rekao da momčad ima kvalitetu s kojom se nema razloga bojati, da očekuje početni pritisak domaćih ali želi što prije nametnuti svoju igru. nije unaprijed tražio alibi ni u sucima, ni u atmosferi, ni mladosti svojih igrača i ne znam čemu sve ne, rekao je da ima kvalitetu i želi se nametnuti. ljudi često čuju ono što žele čuti, bez obzira što je zbilja rečeno, a neki traže dodatno "frajerisanje", ili čak bahaćenje i krkanluk. Kovačević nije takav tip, neće ni biti.
  • don
    15.9k
    koncetracija koncetracija koncetracija. To je jedino bitno na titu. Individualno smo dosta kvalitetniji i to triba iskoristit.

nikad nas nisu nadigrali na školjci, uvik je gol pa iz neke naše gluposti u 68. minuti. Ako izađemo koncetrirano cilu utakmicu, nećemo izgubit.
  • Sibirski plavac
    6.2k

Neno je jedini znao staviti Mirtu i ostalu tovariju di im je mjesto.
  • Dani Olmić
    2k
    nećemo izgubit.don

To nije zadovoljavajuce - samo 3 boda dolaze u obzir, sve ispod je prokockan dan
  • NKDZ86
    5.7k
    u mislima je našim samo pobijeda, ajde hrabro naprijed, nema uzmaka!!
  • San Lorenzo
    21.8k
    Sutra je prva prekretnica sezone, hoću da pokažemo muda i karakter, ako tako bude, pobjedit ćemo, ako opet budemo bezidejni i preplašeni...onda neće bit dobro. :zip:
  • DokNaTerenuSrceOstavljas
    152
    Decki idu avionom u Split. PUNI SMO KO BROD!
  • Mali Zeus
    19.4k
    Ekipa, vi fakat analizirate kaj je Kova rekao na presici?

Pa koji vam je k.

Klasične riječi pred derbi, al ne, jebiga sad je to Kova s kojim je sve loše i krivo od nedjelje pa čak i dosadna presica ispada kao da je ne znam što rekao.

Suludo.
  • NitkoBitan
    31.7k
    I to petkom ujutro, u ovoj drzavi nitko nista ne radi, a prosvjeduje se protiv stranih radnika!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.