• Kumerle
    1.5k
    Snimka-zaslona-2025-09-15-211538.png

E ljudi moji, evo ga opet - derbi!
    Nema jače utakmice, nema većeg gušta i veće nervoze.
    U subotu 20.9. u 17 sati idemo na Poljud u Titovu školjku pa neka sve gori, Dinamo dolazi po tri boda.

Nećemo se lagat, bole nas još ona tri boda što smo ih prosuli protiv Gorice doma.
    Sramota, ali baš zbog toga je ovo savršena prilika za isprat’ gorčinu i di ćeš bolje iskupit se nego baš na Poljudu?
    Doć’ njima na prag i pokazat’ tko je pravi gazda hrvatskog nogometa i da je ovaj poraz bio splet nesretnih okolnosti.

Pogled na statistiku nam dokazuje - 111 derbija, 50 puta slavio Dinamo, oni jadni, najveći klub na svijetu kak se vole samoprozvat, 32 puta. Još 29 puta se vuklo bez pobjednika. A golovi? Mi smo zabili 154, oni 109.
    To je razlika između šampiona i ekipe koja živi od mitova i priča o nekakvim velikim Hajdukovim uspjesima.

Naravno, Poljud će gorit’, Torcida će se derat’, pjevat’ one svoje pjesmice, pravit’ se najjači. Ali istina je jednostavna - mogu oni stvarat nered na tribini, pjevat Dalmaciju i pjevušiti svoje pjesmice, ali Dinamo diktira ritam, a Boysi su često outnumbered, ali nikad outgunned. To njih najviše boli, koliko god galamili s tribina, na terenu, na tribini i na ulici uvijek dobiju lekciju i vjerujem da će tako biti i ovoga puta.

Zato subota ima posebnu težinu jer ovo nije samo prilika da uzmemo bodove i odemo na +3, ovo je prilika da im zatvorimo usta. Da nakon poraza od Gorice pokažemo svima, a posebno njima, da plavi lavovi i naš mentalitet ne puca. Mi smo Dinamo, mi dižemo glavu kad je najteže i tad smo najopasniji.

Neka Poljud gori, nama to paše. Nek’ se diče svojim “dišpetom”, nek’ pričaju o krivicama i sucima, ali kad sudac da prvi znak želimo goropadni Dinamo.
    Dinamo je tu da zabije, Dinamo je tu da pobjedi kako god zna, Dinamo je tu da pokaže tko je tata.

I zato… subota, 20.9. u 17h spektakl hrvatskog nogometa na Poljudu, siguran sam u puni gostujući kavez i nek oni sanjaju, mi pobjeđujemo.
    Tovari, pripremite mreže… plavi lavovi dolaze!

IŠLI SMO S VAMA SVAKI PUT DALEKO, TRAŽILI SMO POBJEDE NIJE VAŽNO KAKO, DALI STE NAM POBJEDE, DALI STE NAM SNOVE, IGRAJ, IGRAJ DINAMO, PURGERI TE VOLE, IGRAJ, IGRAJ DINAMO ZA POBJEDE NOVE, IGRAJ, IGRAJ DINAMO PURGERI TE VOLE

52019788448-e90518ae63-b.jpg

Nema anketa ovog puta, bmk kako ćemo igrat i tko će počet, očekujem 3 boda!
  • Ritam Ulice
    2k
    Samo 3 boda dolaze u obzir. Samo gaženje tovara na titu. Očekujem iskupljenje igrača kao nikada do sada. Ili će poginut ili gledamo reprizu prošle sezone.
  • GeneralNapoleon
    2k
    99% sam siguran da se ide na zihericu i "dobar bod". Ne zelim ni pomislit kakvo bu to sranje ak popusimo. Pa se zato ipak nadam da cemo odigrat pravu tekmu i zgazit tovare.
  • Keyser Soze
    16.2k
    Na muci se poznaju junaci, ako je protiv Gorice bio ispit zrelosti onda je ovo ispit muda. Samo pobjeda!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.