• Fatos Beqiraj
    167
    Oce se prestat srat po Kovi ako dobije u nedilju u Titogradu?

Dobio rijeku u gostima dobije ovo, mislim da je vrijeme da ga pustite na miru bar pola godine pa cemo pricat.

A ne gledat kako se oblaci, kako izgleda, kako prica.
  • badjibadara
    7.6k
    Oce se prestat srat po Kovi ako dobije u nedilju u Titogradu?Fatos Beqiraj

Ma i da sutra dobije bilo bi zadovoljnih.
  • prefontaine
    3.7k
    Ma i da sutra dobije bilo bi zadovoljnih.badjibadara

Evo priznajem, da sutra za dobije, ja bih bio jedan od zadovoljnih.
  • don
    16k
    Pajaziti i Bamba upitni.
  • ElDorado
    6k
    kak reko Garcia da igraju
  • Pacho
    5.3k
    Naravno da vecina trenera nece suparnika posrati prije utakmice, ali frustrira to da gotovo svaki nas trener prakticki pomaze u pumpanju te njihove mitomanije. Sta je to tocno ajduk na oronulom mauzoleju genocidnog bravara? Hrpa krezubih propaliteta s iglom u veni reve neke zalopojke dok im u orjunaske cvalje uriniraju malteski iznajmljivaci suncobrana i kavkaski ljubavnici ovaca. Dvadeset godina bez naslova, a nema tko nije ispraznio crijeva na brozovom cucavcu. I trener treba isticati da se ekipa koja ima hrpu igraca koja je igrala u neusporedivo zajebanijim atmosferama tamo nece uplasiti?
  • SAS1987
    18.7k
    Sta je to tocno ajduk na oronulom mauzoleju genocidnog bravaraPacho

Recimo to... :rofl:

Iako su pobijedili u najvećem nogometnom derbiju, dio Hajdukovih navijača napustili su Poljud, doslovno, popišani... :lol:

https://net.hr/sport/bacac-konfeta-urinirao-po-publici-c8b51d18-b9f4-11ec-8687-0242ac120054
  • Sava Krpa
    635
    veliki hendikep za njih ako je istina
  • fakin
    1.3k
    Islo se avionom, Boban odrijesio kesu
  • NKDZ86
    5.7k
    samo da noge budu odmorne, sve dečki može, samo trpajte tovariju
  • M94
    2k
    Islo se avionom, Boban odrijesio kesufakin
    Bobanove psiholoske igre.
  • Ritam Ulice
    2k
    Ja ne vidim svrhu vise ovih pressica, uvijek jedno te ista pitanja, dosadna i promasena novinarska polu podbadanja i trenerovi sablonski odgovori.. sve bi se moglo svest na 2 recenice u objavi na instagramu o tome tko bi mogao igrat a tko ne i amen..
  • Noel
    15.8k
    Nisam puno pričao s kolegom Kovačevićem jer je moj hrvatski grozan koliko i njegov engleski i nismo uspjeli pričati koliko bi možda i željeli

Gonzalo Garcia

Usporedite sad izjavu gospodina Kovačevića i lijepe riječi o Garciji na konferenciji sa ovom provokacijom hajdukovog trenera. Ovo vjerojatno ide iz kuhinje hajdukovog PRa. Ili je jednostavno Garcia smeće od osobe.
  • Sajla
    13.3k
    ja sam pročitao verziju gdje piše "Moj hrvatski je užasan, njegov engleski također nije sjajan, ali uvijek pokušamo razgovarati jer se zbilja međusobno poštujemo."

EDIT: a kad guglam rečenicu koju si citirao, vidim da ju prenose 24sata i nekakav srpski Time.rs . slučajno, je l'?
  • Izet Hajrović
    6.2k
    nema potrebe za mitomanijom s naše strane. Ovo je izvučeno iz konteksta, Garcia je također pohvalio Kovačevića. Nemojte biti kao oni dolje pa u svakoj izgovorenoj riječi tražiti teorije zavjere. Evo cijele izjave:

"Sjajan je trener, a nikoga nisam čuo da je ikada rekao nešto loše o njemu. On je s razlogom u Dinamu. Jedan je od najboljih trenera u ligi. Želi me srušiti kao i ja njega. O njemu sve najbolje, momčad ga voli, a i to nešto govori. Uvijek pokušavamo komunicirati jer ga ja stvarno volim. Njegov engleski nije najbolji, a moj hrvatski također, tako da nam je tu barijera - rekao je Garcia pa nastavio nizati komplimente na račun kolege.

- Nije mi problem pohvaliti trenere koji to zaslužuju, a Mario je jedan od takvih. Znači mi sve što je rekao."

Manje bitno je li rekao da mu je engleski manje dobar ili loš, ali iz tog jednog dijela izjave, koji se nekima ne sviđa, zaključivati da je Garcia smeće od osobe stvarno je previše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.